Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkoepel plaatsen (evt met aanbrengen van nieuwe laag dakbedekking)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkoepel plaatsen (evt met aanbrengen van nieuwe laag dakbedekking). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkoepel plaatsen (evt met aanbrengen van nieuwe laag dakbedekking)

Dakkoepel plaatsen (evt met aanbrengen van nieuwe laag dakbedekking)

In het platte dak van onze woning zit al een koepel maar wij willen er nog een bij voor een andere ruimte. Zal gaan om een handmatige variant van ca. 80 x 80 cm met ventilatiestand. Koepel mag door u ingekocht / geleverd worden als dit interessant is. De ruimte waarin de koepel komt is geïsoleerd (koude dak) en moet dus afgewerkt/ afgetimmerd worden van binnen. Als de koepel is geplaatst willen wij graag dat het platte dak ca. 23 m2 wordt voorzien van een sterke nieuwe laag bedekking, soort in overleg te bepalen.

Velux dakraam in bitumen dak plaatsen

Ik heb een plat dak met een dakkoepel van 114 bij 114 cm. De buitenmaat is 114, de dagmaat 97 en de sparingmaat 114 cm. Ik wil de koepel vervangen door een Velux gebogen glaskoepel van 100x100 of 120x120 (de gesloten variant). Afhankelijk van kosten voor monteren. Na plaatsing dakraam wordt er een nieuwe bitumen laag aangebracht.

Vaste dakkoepels plaatsen

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zijn voornemens om in de aanbouw (2,4 meter) een tweetal daklichten te laten plaatsen. Hiervoor hebben we de Velux Integra 2017 op het oog (types CVP120120, CVP100100 of de CVP100150). Hoeveel dakramen moeten er geplaatst worden? 2. Op welk type gebouw moet het dakraam komen? Rijtjeswoning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een uitbouw op onze nieuwbouwwoning. Hierin willen we 2x een Velux CFP (vaste) dakkoepel geplaatst hebben. We twijfelen nog over de afmetingen 100 x 100 cm, 120 x 120 cm en 100 x 150 cm. De aanbouw is voorzien van een betonnen plafond van prefab vloerdelen, welke aan de buitenzijde gewoon met dakbedekking is afgewerkt. Het geheel is net opgeleverd en in nieuwstaat. We willen een offerte voor het plaatsen van de beide daklichten en het uitzagen van de betreffende openingen uit het beton. We begrijpen dat dit een grotere klus is dan het uitzagen van openingen in houten plafondconstructies. De woning zal opgeleverd worden in de laatste week van april en we willen de daklichten direct na oplevering geplaatst hebben. Hierdoor is er minder kans op schade aan wanden en vloeren bij plaatsing.

Lichtkoepels plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtkoepels? 85 x 85 cm. Hoeveel lichtkoepels moeten er geplaatst worden? 1 Op welk type gebouw moeten de lichtkoepels komen? Halfopen bebouwing. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De dakpan is door de dakkoepel van de garage/schuur gevallen en gebroken, moet nu vervangen worden. Het betreft een kunststof dakkoepel met de buitenmaat 85 x 85 cm. Het is een plat dak. Graag met op kort termijn.

Dakraam of dakkoepel plaatsen

Dakraam / koepel laten plaatsen op licht hellend bitumen dak. Bij voorkeur raam dat open kan. (kunststof)

Dakkoepel in een houten dak monteren

Wij hebben 14 jaar geleden een houten aanbouw met een plat dak aan onze woonkamer laten maken. Ik vind het er nogal donker en wil er een lichtkoepel van ongeveer 60 x 90 cm laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte.

Handmatig ventileerbare dakkoepel installeren

Betonnen plat dak Handmatig kunnen ventileren 100 bij 100 cm dakkoepel plaatsen

Draai-kiepramen plaatsen en dakkoepel vervangen

Gaat om 3 grote raamvensters in Amsterdam. Al eerder zijn de kozijnen aangepast, maar wegens verzakking blijft er veel toch en regenwater naar binnen komen. Graag willen we de ramen laten vervangen door houten draai-kiepramen, omdat wij dit fijner vinden. De maten verschillen. Graag hebben we er iemand die er naar kan komen kijken gezien we er weinig verstand van hebben. De kunststof dakkoepel die we op deze woning hebben zitten, is te groot voor het gat wat er is. Er komt nu veel wind en regen doorheen. Graag willen we een offerte voor het vervangen van de dakkoepel, het plaatsen hiervan en of het ook mogelijk is om deze op afstand open en dicht te kunnen zetten. Ook is er de vraag over er een zonwering voor gemaakt kan worden en geplaatst kan worden.

Plaatsen van een dakkoepel

Graag wil ik een dak-koepel laten plaatsen. Een die open kan (handmatig) met afmeting 1m bij 1m. Het dak is van hout (waarbij de dakbekleding dan dient te worden aangesloten aan de dakkoepel daar het een platdak betreft). Graag verneem ik uw richtprijs.

Dakkoepel laten plaatsen op aanbouw

Dakkoepel laten plaatsen op een aanbouw. Ik dacht aan 60 bij 1 meter lang Of een ronde.

Partners

Partners van Casius