Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkoepel in houten dak monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkoepel in houten dak monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkoepel in houten dak monteren

Vaste dakkoepels plaatsen

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zijn voornemens om in de aanbouw (2,4 meter) een tweetal daklichten te laten plaatsen. Hiervoor hebben we de Velux Integra 2017 op het oog (types CVP120120, CVP100100 of de CVP100150). Hoeveel dakramen moeten er geplaatst worden? 2. Op welk type gebouw moet het dakraam komen? Rijtjeswoning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een uitbouw op onze nieuwbouwwoning. Hierin willen we 2x een Velux CFP (vaste) dakkoepel geplaatst hebben. We twijfelen nog over de afmetingen 100 x 100 cm, 120 x 120 cm en 100 x 150 cm. De aanbouw is voorzien van een betonnen plafond van prefab vloerdelen, welke aan de buitenzijde gewoon met dakbedekking is afgewerkt. Het geheel is net opgeleverd en in nieuwstaat. We willen een offerte voor het plaatsen van de beide daklichten en het uitzagen van de betreffende openingen uit het beton. We begrijpen dat dit een grotere klus is dan het uitzagen van openingen in houten plafondconstructies. De woning zal opgeleverd worden in de laatste week van april en we willen de daklichten direct na oplevering geplaatst hebben. Hierdoor is er minder kans op schade aan wanden en vloeren bij plaatsing.

Dakkoepel in een houten dak monteren

Wij hebben 14 jaar geleden een houten aanbouw met een plat dak aan onze woonkamer laten maken. Ik vind het er nogal donker en wil er een lichtkoepel van ongeveer 60 x 90 cm laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte.

Draai-kiepramen plaatsen en dakkoepel vervangen

Gaat om 3 grote raamvensters in Amsterdam. Al eerder zijn de kozijnen aangepast, maar wegens verzakking blijft er veel toch en regenwater naar binnen komen. Graag willen we de ramen laten vervangen door houten draai-kiepramen, omdat wij dit fijner vinden. De maten verschillen. Graag hebben we er iemand die er naar kan komen kijken gezien we er weinig verstand van hebben. De kunststof dakkoepel die we op deze woning hebben zitten, is te groot voor het gat wat er is. Er komt nu veel wind en regen doorheen. Graag willen we een offerte voor het vervangen van de dakkoepel, het plaatsen hiervan en of het ook mogelijk is om deze op afstand open en dicht te kunnen zetten. Ook is er de vraag over er een zonwering voor gemaakt kan worden en geplaatst kan worden.

Plaatsen van een dakkoepel

Het plaatsen van een dakkoepel op een plat houten dak. Formaat koepel 100 x 120 cm. Dak is goed bereikbaar.

Change windows in the attic and bedrooms

We would like to change several wooden frames and windows 1. Attic - 43 x 43 inches 2. 2 windows - 78 x 55 inches Please send estimates for each. Houten kozijnen en ramen vervangen. Een dakkoepel en twee kozijnen op de slaapkamers. Uitvoering eind mei of begin juni. Kunt u een indicatie mailen?

Ik woon op de bovenste etage van een ...

Ik woon op de bovenste etage van een pand uit 1905. Er is door de aannemer een dakkoepel gemaakt, welke toegang geeft tot het reeds aangelegde dakterras. Ik wil graag een stevige houten trap om op mijn dakterras te komen,welke een lengte heeft 240-260 cm. Wat belangrijk is dat de trap in 2 delen gemaakt wordt, zodat ik deze 's winters ook op kan bergen.