Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak en luifel op een tuinhuis vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak en luifel op een tuinhuis vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak en luifel op een tuinhuis vernieuwen

Dak en luifel op een tuinhuis vernieuwen

Graag wil ik mijn tuinhuis voorzien van een nieuw dak, zitten nu platte schrootjes op. Het huisje is 3.10 x 2.10 meter. Hierbij wil het dak verlengen met een luifel. Graag een offerte inclusief materialen en manuren.

Fundering of vlonder maken voor de blokhut

Ik wil graag een vlonder laten maken voor een tuinhuis van 3.80 x 3.80 meter. Aan de rechterkant komt nog een afdak met dezelfde afmeting, waarvan er alleen aan de achterkant een wand komt. Dak tuinhuis en luifel wordt één geheel. Locatie is Vinkeveen materiaal is middels een betonnen pad te transporteren, maar kan niet met een auto over gereden worden. De vlonder zal op palen moeten komen omdat het veengrond betreft. Neem aan dat de palen hardhout moeten worden. Denk dat de vlonder zelf van Douglas hout kan, graag advies daarover. Onder het afdak hoeft geen vlonder, dit zitje doen we gewoon met tegels. Dus vlonder kan 4 x 4 meter zijn en denk raadzaam de achterwand van afdak wel op palen (dezelfde vlonder) te zetten. Net zoals de steunpaal voor het dak, rechtsvoor. Graag ontvang ik hiervoor een gepaste offerte voor materiaal vlonder, het op locatie brengen en vlonder te maken. U mag ook een tweede offerte doen voor het plaatsen van de blokhut en het materiaal brengen van de parkeerplaats naar de op te bouwen locatie. Betonnen pad is schat ik 1,5 km. Er is op de jachthaven ook wel wat te regelen met de mensen ter plaatse om dit van de parkeerplaats naar landje te brengen. Dit kan ik waarschijnlijk voor u regelen. Betreft een watersportvereniging, betreft veengrond, er moet dus een vlonder geslagen worden (op palen).

Luifel boven de voordeur repareren of vervangen

De platte luifel boven de voordeur, ongeveer 2 x 3 meter, lekt aan de rand tussen de woning en het luifel en bij de afvoer bij hevige regenval. Tevens wordt het hemelwater van de bovenste verdieping op dit dak geloosd. Het hout aan de onderkant is aangetast. Ik denk dat het dat vervangen moet word inclusief zink/lood rand, maar misschien is het ook mogelijk het te repareren.

Blokhut model Arizona plaatsen

Betreft plaatsen van de blokhut Arizona met een voor luifel 2530 (3mtr) en zij luifel 2540 (4mtr) met achterwanden en vloer. Blokhut moet gemonteerd op afwateringsprofielen. Ik zorg voor een waterpas (betegelde) ondergrond. Betreft een blokhut met een plat dak, bedekt met epdm folie. In de blokhut zitten 2 ramen en een deur met glas. Graag ontvang ik een offerte.

Overkapping met luifel op dakterras maken

Wij willen op ons dakterras graag op korte termijn een stevige pergola met uitschuifbaar zonnedoek/vouwdoek laten plaatsen, omdat onze parasol door de vele wind die hij vangt snel omwaait. Het doek kan aan 1 zijde aan onze dakgoot worden bevestigd, aan de andere zijde zullen 2 palen aan het dak(terras) moeten worden bevestigd, waarbij de constructie dus voldoende stevig moeten zijn. Dit ziet eruit als een geschikte optie. Denkt u dat dit stevig genoeg is bij veel wind/om op een dak te bevestigen en zo ja, kan iemand dit voor ons komen plaatsen? Is dit paviljoen ook aan te passen in afmetingen of zijn we aan de standaardmaten gebonden? De overkapping zou namelijk iets groter; zo'n 3.50 bij 3.50 meter, moeten zijn. De dakgoot zit daarbij vrij laag, op 1.72, onderrand, tot 1.94, bovenrand, meter hoog. Aan de buitenzijde kunnen de palen zo hoog als nodig worden, als het doek schuin kan staan. Er zijn foto's beschikbaar.

Houten tuinhuis en overkapping bouwen

Ik wil graag een houten tuinhuis van 3 bij 4 meter laten bouwen met daaraan vast een grote luifel van iets meer dan 8 meter lang en 3 meter diep. Aan een kant is een lange muur waar mogelijk tegen aan gebouwd mag worden. De ondergrond zal zijn waar nu een schuur staat. Die halen we zelf weg. Graag prijsopgave inclusief goede kwaliteit hout, dakbedekking en regenafvoer. De bedoeling is een strak (modern) tuinhuis, met plat dak.

Stenen garage aanbouwen

Ik heb een hoekhuis gekocht en ik zou graag een garage aan de zijkant willen aanbouwen. De afmetingen bedragen ongeveer 8 x 4 x 2.5 meter. -De garage moet gebouwd worden met (ongeveer) dezelfde stenen als het huis en moet voorzien worden van een plat dak met hemelwater afvoer. -Er moet een fundering komen (heien waarschijnlijk nodig) met een geïsoleerde beton vloer. -Er moet een binnendeur komen tussen de garage en de keuken, een garage roldeur (~2,5 meter breed) en een groot raam aan de achterkant (ik heb er eentje die misschien hergebruikt kan worden). -Daarnaast moet de garage worden voorzien van elektra, water, en waterafvoer (kan uit keuken ernaast doorgetrokken worden). -Isolatie is gewenst, maar het wordt geen leefruimte. -Als extra (als het budget toelaat) wil ik aan de voorkant een luifel plaatsen van ongeveer 6 meter, doorgetrokken tot aan de voordeur met verlichting. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsindicatie/offerte van de totale kosten.

Blokhut laten opbouwen

Ik wil een blokhut laten opbouwen. Het hout is 28 mm dik. Afmeting = 3 x 3 met een luifel van 3 x 3. De fundering is klaar (4 x 7). Het dak dient afgewerkt te worden met daksingels. Alle materialen zijn aanwezig. Graag totaalprijs. Opbouwen medio november. Type blokhut: Bear County CA2977. In verband met beperkte bereikbaarheid graag per MAIL reageren!!! ()

Houten tuinhuis verplaatsen

Ik wil mijn houten tuinhuis (geen blokhut) verplaatsen. Ik wil de houten vloer verwijderen en mijn tuinhuis op een stenen terras plaatsen. Het terras leg ik zelf. Daarnaast wil ik een luifel aan de zijkant van het tuinhuis monteren. Afmetingen 3 x 4 meter, dak, incl. luifel 3 x 6 meter.

Bekleden boeidelen dakgoot en luifel

Bekleden van de boeidelen van de dakgoot met kunststof; 2 x dakgoot van ca. 6 meter lang, breed 35 cm en hoog 30 cm. 2 latten langs de rand v.h. dak (hoekwoning) ca. 2 x 3,5 meter, ca. 20 cm breed, 1 cm? hoog. Bekleden van een overkapping; boeidelen ca. 1,10 x 2,15 x 1,10, hoog 30 cm kunststof, onderkant luifel trespa ca. 2,15 x 1,10.