Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak kantelraam velux monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak kantelraam velux monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak kantelraam velux monteren

Kantelraam schuin dak verwijderen en vervangen

Kantelraam heeft lekkage en moet verwijderd of vervangen worden. Offerte vooraf gewenst. Eventueel kan het dak dicht worden gemaakt. Ik heb nog reserve pannen.

Dak/kantelraam velux monteren

We hebben een Velux dakraam besteld en deze dient gemonteerd worden. Het gaat om een dakraam van 78 x 140 cm (type MK08 Velux) te monteren op een schuin dak bedekt met dakpannen.

Dakramen plaatsen in rieten dak

We willen graag 2 extra dakramen in het riet, vergelijkbaar met wat er al zit, om zo niet alleen in de slaapkamers, maar ook op de overloop daglicht te hebben (we hebben 2 overlopen). Er zit nu volgens mij een 78 x 140 houten Velux kantelraam in de slaapkamers (zie foto's). Graag ergens tussen nu en de winter plaatsen.

Kantelraam in een schuin dak plaatsen

We hebben op zolder twee kanteldakramen die vervangen moeten worden. Het betreft een raam van 118,5 cm bij 40 cm en een raam van 39,5 cm bij 39,5 cm. Wij zien de offertes graag tegemoet.

Tyrem M4A dakraam monteren

Het gaat om een Tyrem DPM4A kantelraam. Montage in een hellend bitumen dak. Er heeft nog niet eerder een raam op deze plek gezeten. Binnenbekleding dak is 7 cm dik houtwol cementplaat. Raam past tussen de balken. Gootstuk was niet meer verkrijgbaar helaas, dus graag een gootstuk voor bitumen dak meeleveren. Het raam heb ik al gekocht.

Kantelraam plaatsen en aftimmeren

Ik wil een kantelraam geplaatst hebben in mijn woonkamer. De woonkamer heeft een soort aanbouw en ik schat dat het dak 30 graden afloopt. Ik wil het dakraam geplaatst hebben tussen 2 balken en ik denk tussen de 2 latten van de plafondpanelen die uit zachtboard bestaan. De afmeting van dat stuk is 1.20 meter breed en 1.06 meter hoog. Ik heb hier verder totaal geen verstand van dus wil graag een advies en een prijsopgave.

Kantelramen en een lichtkoepel plaatsen

Op zolder heb ik nu een heel klein kunststof ruitje. Dit ruitje dient te worden verwijderd en hier wil ik graag een kantelraam laten plaatsen. Hiernaast komt er nog een kantelraam. De ramen zullen ongeveer 100 bij 80 cm moeten worden. Daarnaast wil ik op het dak van de schuur een lichtkoepel van 40 bij 40 cm laten plaatsen. Tevens moet het dak iets hoger worden daar de afvoer op het dak van de buurman ligt. Zijn dak is door het plaatsen van een koepel hoger geworden.

Kantelraam in het dak laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren, plaatsen en afwerken van een kantelraam. Het raam zal ongeveer 50 bij 50 cm moeten zijn en van Velux. De dakhelling is ongeveer 40 graden.

Klapdakraam vervangen

Ik wil graag het oude (lekke) klap dakraam, met een afmeting van 47 bij 56 cm vervangen voor een nieuw kantelraam. Het gaat om een schuin dak met pannen. Ik wil het nieuwe raam graag iets groter dan het raam dat er nu zit.

Velux dakraam vervangen door Fakro dakraam

Ik wil graag een Fakro kantelraam laten plaatsen. Deze heeft een afmeting 94 bij 160 cm. Het gaat om de tweede etage met schuin dak met golfplaten. Zit nu ruim 30 jaar oud Velux dakraam in in.