Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Composiet terras aan laten brengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: composiet terras aan laten brengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: composiet terras aan laten brengen

Zwevend dakterras aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een zwevend dakterras bestaande uit composiet en met een draagconstructie van aluminium profielen ter vervanging van al bestaand dakterras. Dak is al leeggehaald en schoongemaakt en geïnspecteerd door een dakdekker. Vlonders en profielen liggen al klaar op zolder, naast het terras. Totale grootte dakterras is 22 m2. Hekken zijn aanwezig, maar zullen iets omhoog moeten worden geschoven omdat het nieuwe terras hoger komt te liggen.

Composiet vlonder op terras leggen

Ik wil op mijn, met stoeptegels bestraatte terras, een licht grijze composiet vlonder vloer hebben. De oppervlakte is ruim 3.50 bij 4 meter. De huidige bestrating loop af dus de vloer moet geëgaliseerd worden.

Composiet terras / balkon aanleggen

Het balkon/terras heeft nu houten vlonders die gaan rotten en dus moeten worden verwijderd. De bedoeling is om deze te vervangen door composiet vlonders over het hele deel. Ik heb hieronder foto's bijgevoegd om u een idee te geven.

Bestaand terras door houtcomposiet vervangen

De huidige woning heeft geen tuin, maar een groot terras van 42 vierkante meter. Er liggen nu hardhouten planken en deze dienen vervangen te worden voor houtcomposiet. Ook van een kleiner balkon aan de voorzijde van 11 vierkante meter dienen de hardhouten vlonders vervangen te worden voor composiet. Ik wil een offerte met een all in prijs, dus inclusief houtcomposiet voor totaal 53 vierkante meter en een offerte voor alleen het werk. Bij het grote terras dient er extra versteviging te komen onder het terras. de werkzaamheden moeten gaan plaatsvinden in de 1e week van juni 2018.

Composiet terras aan laten brengen

Wat is het gewenste formaat van het terras? Composiet of hout ca. 1000 m2 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft nieuwbouw 22 appartementen te Den Haag, balkons op begane grond en op balkons beide zijn op afschot gemaakt, terras delen worden vlak waterpas aangebracht.

Terrasvloer leggen en wandje bouwen

TERRASVLOER Aanleggen terras van 22 m2 met vreemde vorm. Momenteel liggen er stoeptegels op de vloer, deze moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het terras zal vrij zijn van meubilair en andere elementen. Gekozen materiaal: - Eagle Wood Composiet Terrasdeel - Afmeting per deel: 25 x 250 x 3000 mm - Kleur: antraciet - Prijs bij Gamma: 42,95 WAND Over de hele breedte moet er een wand geplaatst worden van ongeveer 180 cm hoog en 3.43 meter breed van hetzelfde materiaal als de vloer. De bestaande wand bestaat deels uit een stenen muur, deels uit balustrade, welke behouden moeten worden. De wand moet ervoor geplaatst worden.

Composiet vlonderterras maken

Ongeveer 32 - 35 m2, bestaande terras (hout) laten vervangen door composiet/kunstof vlonders. Materialen voor de vakman, locatie is goed bereikbaar.

Vlonder onder overkapping maken

De tegels van een terras gaan wij zelf verwijderen. Hierna willen wij graag een composiet of houten vlonder laten plaatsen. De maat is ongeveer 3 bij 5 meter. Eventueel zou ik ook 2 schuttingpalen willen laten vervangen daar de oude zijn afgebroken. De tuin is goed bereikbaar.

Hardhouten vlonder op balkon/dakterras

Wij willen graag een hardhouten terras met planken aan laten leggen op een balkon op de eerste verdieping, afmeting 2.38 x 3.08 meter. Ook willen wij een terras op het balkon/terras op de tweede verdieping afmeting 3.60 x 2.65 meter. Het is nieuw aangelegd dak, bedekt met bitumen. Graag kosten materiaal en arbeidskosten gescheiden houden. Ook eventueel indien mogelijk prijs voor wpc composiet.

Hardhouten terrasvlonders op een balkon

Wij willen graag een hardhouten terras aan laten leggen op een balkon op de eerste verdieping met een afmeting van 2.38 meter x 3.08 meter. Ook willen wij een terras op het balkon/terras op de tweede verdieping met een afmeting van 3.60 meter x 2.65 meter. Graag kosten materiaal en arbeidskosten gescheiden houden. Ook eventueel indien mogelijk prijs voor WPC composiet. Ondergrond is nu kortgeleden aangelegde dakbedekking.

Partners

Partners van Casius