Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compleet kozijn met een deur inbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compleet kozijn met een deur inbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compleet kozijn met een deur inbouwen

Compleet kozijn met een deur inbouwen

Voor een winkelpand een kozijn inclusief voordeur inbouwen ter vervanging van bestaande glazen klapdeuren. Eventueel met deurbel.

Diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen

Ik zou graag ongeveer 8 kozijnen laten vervangen plus de oude serre. Graag het oude materiaal ook afvoeren. Het is allemaal enkel glas en dat zou ik voor dubbel glas willen vervangen. De kozijnen allemaal weer van hout. Het is een huis uit 1900. 7 raamkozijnen, daarvan moet het binnenkozijn worden vervangen. hiervan moet het bovenste gedeelte van het raam open kunnen (bestaat uit 3 glazen). De bovenste 5 ramen zijn ongeveer 1.20 bij 2 m en 2 ramen zijn 1 bij 2 m hoog. Beneden op begane grond is er een raam van 70 cm bij 2.30 hoog. 2 kozijnen moeten volledig vervangen worden. 1 kozijn van de slaapkamer naar het balkon, dit zijn dubbele deuren, is een dubbelkozijn van 1.40 bij 2.30 m. Deze moet er compleet uitgehaald worden en een nieuwe erin. 1 raam van de badkamer moet ook volledig vervangen worden, deze is 1.20 bij 2 meter. De oude serre moet ook vervangen worden. Dit zijn 4 vlakken met kozijnen van 2.30 meter hoog en 1 meter breed. Hier zitten 2 openslaande deuren in die naar de tuin leiden. Hiervan moet al het hout vervangen worden door nieuw hout en het enkel glas door dubbel glas.

Nieuw dubbel glas incl kozijn vervangen

Ruit van de WC in een studentenwoning, compleet gebroken. Eén van de twee ruiten van het dubbel glas is onvervangbaar. Ook de houten kozijnen en de installatie waarmee deze open kon is kapot. Als het kan graag voor 23 november. Erg flexibel in uitvoeringstijden ('s ochtends, 's middags, 's avonds.)

Voordeur met kozijn en dorpel plaatsen

Ik wil de oude voordeur verwijderen en een compleet nieuwe voordeur plaatsen met kozijn en dorpel. De deur is 103 bij 211 cm.

Deur met kozijn en frame op zolder maken

Ik wil graag een deur naar mijn zolder maken. Hiervoor moet nog een compleet frame gebouwd worden en hierin een kozijn inclusief deur gemonteerd worden. Tevens moet de complete trap naar zolder dicht worden gemaakt (de ruimte tussen de tredes).

Houten dubbele deuren vervangen

In mijn huidige woning zitten bij een kamer op de eerste verdieping dubbele deuren met een frans balkon. Deze zijn beiden aan het rotten en hebben nog enkel glas. Graag willen we deze vervangen voor compleet nieuwe deuren. Wellicht moet er ook iets aangepast worden aan het kozijn. De deuren zijn 1 meter breed bij 201,5 cm.

Nieuwe poortdeur met kozijn leveren en plaatsen

Ik heb in mijn gemetselde tuinmuur een kozijn met poortdeur die in slechte staat zijn en vervangen moeten worden. Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuw kozijn met poortdeur, compleet afgeschilderd. Ik laat de klus hier graag vooraf even inmeten.

Compleet kozijn, dorpel en schuurdeur plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het plaatsen van een complete schuurdeur inclusief draadglas. Verder dient er een kozijn van 92 bij 211 cm gemaakt te worden en een dorpel geplaatst. Naast de schuurdeur is er nog een gedeelte metselwerk van ongeveer 40 bij 100 cm wat hersteld dient te worden.

Buitendeur met kozijn plaatsen

Ik ben op zoek naar een deurkozijn voor mijn dakterras. Uiteraard compleet met deur en glas. De maten van de deur zijn 78 x 201 cm met daaromheen een kozijn naar rechts draaiend open van binnenuit naar buiten gezien. Het materiaal zal merbau of kunststof moeten worden.

Stalen taatsdeuren of kaderdeuren plaatsen

Graag wil ik met schrijven van deze mail, een offerte aanvragen bij u voor het leveren en plaatsen van 2 stalen binnendeuren ten behoeve van de doorgang van de keuken naar de zitkamer. Het betreft de volgende afmetingen waarin het kozijn geplaatst dient te worden: hoogte 260 cm en breedte 425 cm. Na het bezien van een aantal voorbeelden op internet heb ik een voorkeur voor de uitvoering van de (taats)deuren met vaste zijramen. Voor wat betreft de uitvoering wil ik graag vragen naar de verschillen tussen taatsdeuren en kaderdeuren. We willen namelijk de keuze hebben om de deuren compleet open of dicht te zetten, afhankelijk van de situatie.

Partners

Partners van Casius