Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Carport renoveren en opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: carport renoveren en opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: carport renoveren en opknappen

Carport renoveren en opknappen

Ik wil graag de carport laten opknappen. Een boei aan de voorzijde moet vervangen worden, rondom geschilderd, een paal is beetje verrot, de onderkant van het dak schilderen. Het dak is 5 bij 3 meter.

Carport renoveren

Golfplaten vervangen inclusief afvoer van de oude en levering van de nieuwe (transparant). Oppervlak: 480 x 286 cm.

Carport laten renoveren

Ik wil een carport laten renoveren.

Carport en dakranden renoveren

Renovatie van carpoort en dakranden !

Carport renoveren en opknappen

We willen graag nieuwe boeiborden van onze carport en een nieuw plafond erin. Trespa lijkt ons het beste i.v.m. minder onderhoud. De carport heeft 2 lange zijden van 4 meter en de korte zijden zijn ongeveer 3 meter. In het plafond zitten een aantal spotjes, die wij ook weer in het nieuwe plafond willen hebben.

Carport renoveren

Het betreft de renovatie van de carport. Aan 1 zijde dienen er nieuwe afschotten met hout geplaatst te worden. Daarnaast zijn er lekkages aan het dak, deze dienen verholpen te worden.

Carport renoveren

Carport renoveren: Roldeur verwijderen, nieuwe poortdeuren maken van 40 mm watervast multiplex, nieuwe dakplaten aanbrengen, dakbedekking leggen, boeiplanken plaatsen. Afmeting carport is 250 x 400cm. Graag een bijpassende offerte.