Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Carport maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: carport maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: carport maken

Carport maken

Ik wil een carport laten bouwen van 9 bij 5 meter met een helling van 25 graden. Ik wil doffe zwarte dakpannen. De carport moet ongeveer 4,5 meter hoog beginnen.

Carport maken

Ik wil een carport laten plaatsen op de oprit. Het gaat om een carport van 5-6 meter bij 2,5 meter. Ik weet niet wat voor materiaal ik wil gebruiken.

Carport dichtmaken

Wij willen graag onze carport (zie foto) dicht laten maken. Wij willen graag de open ruimtes laten dichtmaken met grijze kunststof platen/wanden (hout look). Omdat een van de palen in het gras staat willen wij de wanden niet tot aan de grond. Aan de onderkant van de platen/wanden willen wij graag een metalen afzetting, zoals op voorbeeld foto, zo'n circa 30 cm van de grond). Indien mogelijk kunnen er extra steunpalen worden geplaatst. Aan de voorzijde van de carport (zie foto) willen wij een grote (openslaande) deur laten plaatsen. Afmeting van de carport ca. 4 meter lang, 3 meter breed, 3 meter hoog. Materiaal en aanpak bespreekbaar. Voor ideevorming foto's bijgevoegd.

Carport maken

Over onze oprit willen we een carport. Aan de ene kant vast aan het huis en aan de andere kant op palen. Circa 6 x 2,5 meter. In hout of aluminium met een glazen of kunststof dak.

Kattenren maken in de tuin

Ik bezit een tuin van rondom de 20 m2, aan de ene kant hebben wij een 5 meter lange schutting, normale hoogte. Haaks daarop een haag van ongeveer 5 meter van varens. Ruim 2,5 meter hoog. Haaks daarvan een open carport. Het is de bedoeling dat de katten er niet meer uit kunnen. Dus compleet afsluiten dat is de bedoeling. Varens verwijderen is de bedoeling,ook daar een schutting plaatsen. Kortom schuifpui open en katten naar buiten in een overkapte gesloten tuin. Aan de bovenkant een overkapping van gaas plaatsen op de bovenkanten van de schutting.

Duo carport vervangen

Samen met onze buren hebben wij een carport voor in totaal twee personenauto´s. De carport is aan vervanging toe. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat dit voor ons zou willen regelen. De nieuwe carport zou identiek moeten worden aan de huidige carport. Wellicht is het handiger om ter plaatse te komen kijken en op basis daarvan een offerte te maken?

Carport afmaken

Wij hebben pas geleden een tuinhuis/carport laten maken, maar het dak staat schuin. Wij willen dat er iemand langskomt die ernaar zou kunnen kijken. Waarschijnlijk is het dak te zwaar waardoor het verstevigd moet worden aan de onderzijde. Er moet ook een tussenwand met een deur geplaatst worden. Het tuinhuis is 3 bij 5 meter.

Carport maken

Ik wil een carport laten maken van 4 bij 8 meter met boeidelen van 2 bij 4 en 1 bij 8 meter. Het moeten golfplaten worden van helder kunststof PVC.

Carport maken

Carport met polycarbonaat dak 3 x 5 m. Offerte inclusief alles (bouwen en plaatsen).

Carport maken voor een scootmobiel

Een soort carport voor mijn scootmobiel. Tegen de ingang van mijn schuur maximaal 3 m lang, schuur is hoog minimaal 220 hoog of iets hoger In verband met draaien scootmobiel over de breedte van 3 m slechts 2 palen, ongeveer 2 m breed of iets breder