Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Caravan bekleden met kunststof schroten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: caravan bekleden met kunststof schroten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: caravan bekleden met kunststof schroten

Caravan bekleden met kunststof schroten

We hebben een alluminium stacaravan (Falcon) en denken erover deze te laten bekleden met kunststof schroten. De maten zijn lxbxh 11.25 x3.70 x2.60. Wij zouden deze verticaal willen tot aan het terras als dit mogelijk is. We zoeken een partij die dit voor ons kan regelen. De caravan is goed bereikbaar.

Caravan bekleden met kunststof schroten

Stacaravan bekleden met kunsttsof 9x 3x 2.50

Caravan bekleden met kunststof schroten

Ik wil mijn caravan opnieuw laten bekleden met kunststof panelen. Er zitten nu kunststof schroten op maar zijn verweerd. In beige of wit. Heeft u een voorstel voor het materiaal? De caravan is 3 bij 9 meter en staat op camping Julianahoeven.

Buitenkant caravan bekleden met kunststof panelen

Ik wil mijn caravan graag aan de buitenkant bekleed hebben zodat deze eruitziet als een chalet. De caravan is 8.30 bij 2.5 meter. De achterste wand hoeft eventueel niet van 8.30 meter lang staat tegen coniferen aan dus willen we pas later doen, eerst het aanzicht. Wat gaat me dit ongeveer kosten?

Caravan bekleden met kunststof schroten

Ik wil graag ongeveer 60 m2 Canexel vervangen door Volkern kunststof. Het gaat om een caravan.

Sta caravan vergroten met kunststof aanbouw

Wij hebben een houten stacaravan op een recreatiepark staan. Aan de caravan is met zeil een tentruimte gemaakt. Wij willen de stacaravan aan de buitenzijde laten bekleden met kunststof delen. De tentruimte willen wij verwijderen en daar een vaste aanbouw laten maken, ook bekleed met kunststof delen zoals op de caravan. Er moet één groot dak op de caravan en aanbouw komen. We willen graag bedrijven uitnodigen om de situatie ter plaatse te beoordelen en in te meten en ons te adviseren over de beste materiaalkeuze. We ontvangen graag een offerte.

Stacaravan met Keralit bekleden

Onze houten stacaravan willen wij laten bekleden met kunststof onderhoudsvrij materiaal. Onze caravan is ongeveer 3,5 bij 10 meter.

Caravan bekleden met kunststof schroten

Wij zijn in het bezit van een houten stacaravan van 10 bij 3. 5 meter. Wij denken erover om deze te laten bekleden met onderhoudsvrije kunststof schroten. Kunt u daar een aanbieding voor sturen?

Caravan bekleden met kunststof schroten

Voor een stacaravan van 1130 x 350 met een aanliggende schuur van 150 x 150 wou ik graag een offerte voor: oude schroten afhalen/afvoeren en opnieuw beschroten met kunststof schroten. 2 ramen verwijderen en 1 nieuw lang bovenlicht plaatsen. Als laatste een nieuw dakje op de schuur plaatsen.

Caravan met veranda met IPV-hout bekleden

Ik zoek iemand die de onderzijde van onze caravan kan bekleden met kunststof delen. Ook moet de zijkant van de veranda worden bekleed zodat het netjes dichtgemaakt is. De caravan is 11 meter lang en 3,5 meter breed, de bekleding hiervoor wordt 0.5 meter hoog. De veranda is 7 x 3 meter en 1 meter hoog.