Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

CanDo binnendeuren laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: canDo binnendeuren laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: canDo binnendeuren laten plaatsen

Binnendeuren vervangen

Ik zou graag negen binnendeuren vervangen hebben. Het gaat om Cando deuren van 201,5 bij 83 (één deur 73). Afgelakt gebroken wit. Voorzien van zes maal loopslot, tweemaal toiletbeslag en eenmaal loopslot en een sleutelslot. 7 maal Cando Cardiff, 1 maal Muiden Briljant, 1 maal York.

Glas in lood plaatsen en deuren aflakken

Ik wil graag de "CanDo glas in lood Traditional Briljant" in twee binnendeuren type Muiden laten plaatsen. Tevens wil ik de deuren afgelakt hebben in RAL9003. Lak mag u doen, de rest regel ik.

Afhangen van binnendeuren

Het gaat om het afhangen van 3 binnendeuren in de woonkamer Cando opdek 201 x 83 cm Kent.

CanDo binnendeuren laten plaatsen

Ik wil 9 CanDo opdekdeuren voor binnen kopen. Hoeveel gaat de montage van deze deuren aan arbeidsloon kosten? Tevens wil ik hier los van weten hoeveel de kosten zijn van het afvoeren van de oude deuren.

Vijf opdek binnendeuren monteren en schilderen

Ik wil graag 5 nieuwe opdek binnendeuren laten afhangen in de gang van mijn huis. Ik wil hiervoor CanDo binnendeuren kopen bij Praxis, model boardpaneel Calgary van 201,5 x 83 cm. Ik laat de deuren ook graag schilderen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Binnendeuren inmeten en montage

Ik wil 1 binnendeur Cando en 2 schuifdeuren laten maken en monteren, ik wil dit ook graat laten inmeten om fouten te voorkomen, deze deuren zijn nu in de aanbieding dus ik wil ze snel bestellen.

Binnendeuren vervangen

Wij willen graag 4 of 5 binnendeuren vervangen door Cando deuren. De klant wil graag weten wat het gaat kosten om de bestaande deuren te verwijderen en de nieuwe deuren te laten plaatsen. De aanschaf van de deuren en het weggooien van de deuren zal de klant zelf onder handen nemen.

Opdek binnendeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

In november wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik wil daar graag 5 CanDo opdekdeuren laten afhangen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

CanDo binnendeuren afkorten

Twee Cando binnendeuren zijn in verband met de aanwezige vloer iets te lang (maximaal 1.5 cm) en dienen aan de onderkant te worden afgezaagd, de aanwezige paumelles indraaien en deur inhangen. Graag offerte voor slechts inkorten van de twee deuren. En een offerte voor afkorten plus inhangen.

Binnendeuren inkorten, monteren en hangen

Ik wil 3 binnen-opdekdeuren laten inkorten (van 201,5 naar 198,5 cm ONGEVEER). Deze deuren zijn gekocht bij Praxis, merk CanDo, deze zijn door de fabrikant al in de lak gezet (UV bestendige RAL lak). Het hang en sluitwerk monteren en deuren hangen.

Partners

Partners van Casius