Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkant van de stacaravan bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkant van de stacaravan bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkant van de stacaravan bekleden

Buitenkant stacaravan renoveren

Ik heb een stacaravan die bekleed is met hout, met horizontaal lamel profiel. Deze houten planken vertonen op een aantal plekken rotte delen, totaal ca. 2 m2 Deze wil ik graag laten vervangen. Verder zou ik graag willen weten of het mogelijk is deze houten planken te vervangen voor kunststof delen

Buitenkant van de stacaravan bekleden

Stacaravan van 9mtr lang en 3. 50 mtr breed Mat keraliet

Vast interieur van een stacaravan verwijderen

Wij wonen in Brabant en hebben een stacaravan gekocht die op een camping staat in Noord-Drenthe. Voordat we de stacaravan naar een andere locatie gaan vervoeren, willen we het interieur gaan renoveren. We willen de huidige opstelling van vaste banken en wandkasten laten verwijderen. Dat gaat om 2 vaste banken en een wandmeubel in de woonkamer en wandkasten in 2 slaapkamers. Het is niet de bedoeling om via de buitenkant van de caravan een eventuele huidige constructie los te maken. Na verwijdering van de banken en wandkasten moeten de wanden netjes worden afgewerkt. De maat van de caravan is 10 x 3.60 meter. De hoogte weet ik niet. Ik kan u eventueel foto's van het interieur toesturen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Houten rabatdelen voor reparatie buitenkant stacaravan

Graag zou ik voor mijn renovatieproject 4-5 vierkantemeter hardhouten (evt. Andere harde houtsoort ook mogelijk) rabatdelen willen hebben. Het is een klassieke houten stacaravan uit de jaren zeventig, de bestaande delen hebben mes/groef verbinding. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn bij de firma Casius. Met vriendelijke groet

Stacaravan met kunststof bekleden

Stacaravan op de camping in Bocholt net over de grens in Belgie bekleden met kunststof. Aan de buitenkant, over de houten schrootjes heen. Grote kunststof panelen met een houtnerf, wel duurzaam, slijtvast en kleurecht. In beige of andere lichte kleur en grijs aan de onderzijde.