Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkant caravan bekleden met kunststof panelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkant caravan bekleden met kunststof panelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkant caravan bekleden met kunststof panelen

Buitenkant caravan bekleden met kunststof panelen

Buitenkant stacaravan bekleden over oude heen met kunststof. Het is ong 45 m2 Ik kom graag in gesprek met een expert

Gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen

Ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen om de buitenkant van mijn aluminium stacaravan te renoveren. Graag met rabat gevelbekleding en isolatie ertussen. Over het isoleren laat ik mij adviseren. Daarna ook standaard kunststof kozijnen met houtnerf plaatsen. Caravan is 11.50 m lang 3.70 m breedte en ongeveer 2.50 m hoog.

Vast interieur van een stacaravan verwijderen

Wij wonen in Brabant en hebben een stacaravan gekocht die op een camping staat in Noord-Drenthe. Voordat we de stacaravan naar een andere locatie gaan vervoeren, willen we het interieur gaan renoveren. We willen de huidige opstelling van vaste banken en wandkasten laten verwijderen. Dat gaat om 2 vaste banken en een wandmeubel in de woonkamer en wandkasten in 2 slaapkamers. Het is niet de bedoeling om via de buitenkant van de caravan een eventuele huidige constructie los te maken. Na verwijdering van de banken en wandkasten moeten de wanden netjes worden afgewerkt. De maat van de caravan is 10 x 3.60 meter. De hoogte weet ik niet. Ik kan u eventueel foto's van het interieur toesturen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Buitenkant caravan bekleden met kunststof panelen

Ik wil mijn caravan graag aan de buitenkant bekleed hebben zodat deze eruitziet als een chalet. De caravan is 8.30 bij 2.5 meter. De achterste wand hoeft eventueel niet van 8.30 meter lang staat tegen coniferen aan dus willen we pas later doen, eerst het aanzicht. Wat gaat me dit ongeveer kosten?

Houten caravan repareren

Onze houten caravan is beschadigd door een specht die op meerdere plaatsen gaten heeft gepikt in de houten buitenkant. We zoeken een timmerman die dit netjes kan repareren. Eerst offerte (tbv verzekering) en dan opdracht uit te voeren in november.

Garage afbreken en nieuwe bouwen

Het afbreken en afvoeren van een bestaande systeembouw garage van ruim 7 meter lang en 3.30 meter breed. Daarna op een andere plaats bouwen van een garage van 9 à 10 meter lang en 3.75 a 4.00 meter breed. En de hiervoor benodigde grondwerkzaamheden zoals fundering. Buitenkant gedeeltelijk afgewerkt met hout. Het mag ook weer een systeembouwgarage worden. Aan de achterzijde moet het een schuur worden. Aan de voorkant en hoge deur, geschikt voor caravan stalling. Aan een kant willen we 2 ramen en een loopdeur. Wellicht is het mogelijk om delen van de oude garage te gebruiken. Met een pannendak of kunststof platen die lijken op een pannendak.