Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitendeur afstellen of opnieuw afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitendeur afstellen of opnieuw afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitendeur afstellen of opnieuw afhangen

Buitendeur afstellen of opnieuw afhangen

Mijn achterdeur lijkt na verloop van jaren iets scheef te zijn gaan hangen. Daardoor valt deze niet meer goed in het slot. Ik zou graag de deur weer recht laten hangen zodat het slot weer goed werkt.

Deuren afstellen

Dubbele openslaande buitendeur met veiligheidspinnen en 4 scharnieren per deur. Huis is 8 jaar oud, maar de deuren sluiten niet waterpas. Staan niet goed op elkaar. Onderaan wijken de 2 deuren van elkaar.

Deur afstellen

Dubbele openslaande buitendeur met veiligheidspinnen en 4 scharnieren per deur. Huis is 3 jaar oud, maar de deuren sluiten niet goed. Staan niet goed op elkaar.

Voor-, binnen- en buitendeuren afhangen

Graag een offerte voor het afhangen van meerdere deuren in een nieuwbouwhuis: 1 x voordeur; 2 x buitendeur; 10 x binnendeur. De deuren zijn al besteld, ik zoek iemand die ze goed kan afhangen en, indien nodig, kan bijschaven en afstellen.

Buitendeur woning afstellen

Wij willen graag dat onze buitendeur wordt gerepareerd. Onze nieuwbouwwoning die is opgeleverd in april 2014 heeft een buitendeur die sinds kort niet meer goed sluit. Wij denken dat dit te maken heeft met het hout/materiaal dat uitzet in de zomer. Mogelijk kan dit met goed afstellen verholpen worden.

Kunststof deurpaneel vervangen en sluiting nazien

Er zit in het kunststof paneel van onze buitendeur een kattenluik. Wij willen daar graag een dicht sandwichpaneel in laten zetten. Ook willen we de sluiting van de deur even laten nazien en beter laten afstellen, omdat de deur momenteel moeilijk op slot gaat. Er zit een driepuntssluiting in.

Buitendeur afstellen en scharnier vervangen

We hebben een houten buitendeur aan de achterkant die niet soepel dichtgaat. Hij klemt aan de onderkant. Deze moet alleen opnieuw afgesteld worden en eventueel zal de er een scharnier vervangen moeten worden. Van twee of meerdere schroeven zijn de koppen kapot. Kunt u mij een indicatie geven wat dit ongeveer gaat kosten?

Meerpuntssluiting in de buitendeur afstellen

Het betreft een buitendeur met een meerpuntssluiting. Het middelste deel van het slot valt er net in maar de haken niet. Hierdoor sluit de deur niet volledig. Ik vroeg me af wat het kost om dit slot / deze deur af te stellen.

Deuren afhangen en stellen kozijnen

Afstellen van 4 kozijnen en afhangen van 4 deuren. Deuren en kozijnen gaan we zelf aanschaffen. Gaat om binnendeuren. Eventueel later ook nog een nieuwe buitendeur plaatsen.

Binnendeur vervangen en buitendeur afstellen

We hebben waterschade aan een binnendeur van de meterkast. Deze moet worden vervangen door een nieuwe deur, die ook moet worden geverfd, opgehangen en afgesteld. En de buitendeur klemt, die moet worden afgesteld en mogelijk af geschaafd.