Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitendeur afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitendeur afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitendeur afhangen

Buitendeur afhangen

Ik wil een buitendeur/terrasdeur afhangen van 211 bij 93 cm.

Buitendeur van CanDo afhangen

Wij willen een duo buitendeur de Cando 625 aanscaffen. Wat kost het ongeveer om deze deur te monteren slot erin plus glas en eventueel de deurdoorzagen.

Tien opdek binnendeuren en een buitendeur afhangen

Wij zijn met een verbouwing bezig maar nu moeten de deuren afgehangen worden hoeveel gaat dit mij kosten incl btw zodat ik een begroting kan maken

Nieuwe buitendeur achter plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een nieuwe achterdeur (zie voor samenstelling bijlage), inclusief beslag en driepuntssluiting en daarbij het plaatsen en afhangen van de deur. Afmeting deur is 201,5 x 78 cm.

Buitendeur afhangen

Stompe buitendeur afhangen

Bestaande buitendeur afhangen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het afhangen van een bestaande deur m.g.v. dezelfde ijzerwaren. De deur is nu linksdraaiend en moet rechtsdraaiend worden. Graag reactie per mail.

Deur afhangen bij klant

Ik wil een buitendeur af laten hangen bij een klant. De deur is 211,5 bij 93 cm met een drie punt sluiting die al in de deur zit.

Buitendeur afhangen

Ophangen buiten deur

Buitendeur afhangen

Ik wil een hardhouten buitendeur afhangen. Het gaat om een gebruikte deur in een nieuw kozijn voor de garage. Er zit draadglas in de deur. De deur is kant en klaar en moet alleen in de scharnieren gezet worden. Alleen de scharnieren moeten afgetimmerd worden.

Deur in een kunststof deurstijl afhangen

Onze buitendeur blijft niet meer goed dicht zitten en moet continue in het slot gedraaid worden. Naarmate het kouder wordt gaat de deur minder goed dicht. De deur is ooit geplaatst door een vakman en heeft drie scharnieren. Het kozijn is van kunststof en de deur van roestvrij staal. Graag ontvang ik een prijsopgaaf om deze deur weer goed af te hangen.