Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitendeur aan de achterkant vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitendeur aan de achterkant vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitendeur aan de achterkant vervangen

Buitendeur aan de achterkant vervangen

Het gaat om het vervangen van de huidige achterdeur van 211,5 bij 82 cm. De deur draait naar buiten en dit moet zo blijven. De huidige deur is ook 3,5 cm dik. Het gaat om een vurendeur of hardhouten deur.

Raam vervangen door achterdeur

We overwegen om bij ons nieuwe huis het raam aan de achterkant van de garage te vervangen door een buitendeur. Het raam is naar schatting 1,60 meter breed en begint ongeveer 60 cm vanaf de grond. We zouden dan graag een deur willen met een driepunts slot en een raam erin, en glas aan de zijkant (omdat het huidige raam breder is dan een deur). We waren benieuwd naar de geschatte kosten van het plaatsen en de aanschaf van deur/kozijnen.

Buitendeur afstellen en scharnier vervangen

We hebben een houten buitendeur aan de achterkant die niet soepel dichtgaat. Hij klemt aan de onderkant. Deze moet alleen opnieuw afgesteld worden en eventueel zal de er een scharnier vervangen moeten worden. Van twee of meerdere schroeven zijn de koppen kapot. Kunt u mij een indicatie geven wat dit ongeveer gaat kosten?

Buitendeur vervangen in de garage

Ik wil de buitendeur aan de achterkant van de garage vervangen door een nieuwe hardhoutendeur met een borstwering van 90 cm. Het glas uit de oude deur dient in de nieuwe deur geplaatst te worden en de de houten deurposten moeten worden vernieuwd. Het is een cando deur van Praxis.

Carport dicht laten maken

Ik wil graag de voorkant van mijn carport afdichten met kunststof of hout. De twee zijkanten en achterkant is niet nodig om te bedekken. Er moet een simpele dak erop wegens wateroverlast vanuit de dakterras. De voorkant moet een buitendeur geplaats worden van min. 100 cm breed. De afmetingen zijn: breedte: max. 360 cm, hoogte: max. 280 cm, diepte: max. 440cm. Na overeenkomst Karwei mag alle materialen zelf leveren.

Scharnier van de buitendeur vervangen

Aan de achterkant heb ik een draai/kiepdeur. De kiepfunctie is al lange tijd buiten werking gesteld, bewust, maar sinds enkele weken klemt de deur en na een kort onderzoek bleek het scharnier bijna helemaal door te zijn waardoor de deur iets wegzakt. Ik zou graag het scharnier laten vervangen. Aangezien het huis binnen enkele jaren volledig gerenoveerd gaat worden, hoeft het geen super-oplossing te zijn, mits de deur maar weer goed hangt.

Kozijn leveren en buitendeur plaatsen

Kozijn met deur plaatsen. Buitendeur (aan de achterkant woning) is al gekocht, kozijn van hout graag leveren. Ik heb een afdak gebouwd. Daar komt het in.

Nieuwe buitendeur leveren en monteren

Mijn buitendeur aan de achterkant van de garage is stuk, het is een deur met glas, en ik ben op zoek naar een nieuwe deur met montage. Betreft ook het leveren van de houten buitendeur.

Deur + raam plaatsen en leveren

Vervangen van buitendeur met groot raam erin + raam van ongeveer 2 x 1,5 meter wordt dubbel glas (nu niet) achterkant huis. Onder dat raam zit een stuk hout, ook dit moet vervangen worden. Inclusief levering.

kunststof ramen en openslaande deuren

Huidige situatie: Momenteel heb ik openslaande deuren aan de achterkant met een raam (hout en enkel glas) achtergevel . Aan de voorzijde van het huis oud dubbelglas in houten frame. (eventueel) Ik wil voor de achterzijde (openslaande deuren) kunststof en HR ++ glas over de hele lengte waarvan een deur ook als individuele buitendeur kan dienen. In de deur wil ik ook een kattenluik. Aan de bovenkant wil ik 2 kleine raampjes die opengezet kunnen worden. Alles met veiligheidssloten. De maten van het bestaande frame is aan de binnenzijde (dus gehele omtrek) breedte 2.09 cm. hoogte 2.50 cm, en aan de buitenzijde breedte 2.23 lengte 2.56 cm. De voorzijde bestaat nu uit een groot raam met 2 zijraampjes. Ik wil hier ook een kunststof frame met 2 ramen die open kunnen ook met HR++ glas. m