Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Brievenbus in de voordeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: brievenbus in de voordeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: brievenbus in de voordeur vervangen

Voordeur inmeten en plaatsen

Graag zou ik mijn voordeur willen laten vervangen. Bij de deurhendel is er namelijk het hout weggeschrapt door onbekende redenen. , maar daar hebben ze een offerte voor nodig. Indien mogelijk, zou ik graag willen dat er iemand langs komt om de deur in te meten en een offerte aanlevert met daarin de kosten voor het inmeten van de deur, het verwijderen en het plaatsen van de deur. Zie hieronder de afmetingen van de deur. Hoogte: 201cm Breedte: 92cm Dikte: 4cm Voor der rest zijn er niet veel voorkeuren aan de voordeur. Het liefst een voordeur met 1 glas en een brievenbus erin gemonteerd.

Brievenbus in de voordeur vervangen

Ik wil de brievenbus laten vervangen, van de kunststof voordeur.

Buitendeur aanpassen

Wij willen onze voordeur graag laten aanpassen. Onderste raam eruit en de horizontale panelen doortrekken naar boven richting de brievenbus. Graag willen wij het bovenste glas laten vervangen voor een ander soort glas plus eventueel het deurbeslag vervangen. ** Stapeldorpeldeur. Met panelen doortrekken denk ik dat bedoeld wordt dat uiterlijk op stapeldorpeldeur moet gaan lijken. Of bossingpaneel voorstellen.

Brievenbus uit een houten voordeur verwijderen

Omdat er veel tocht door de voordeur via de brievenbus naar binnen komt, wil ik graag weten of we dit gat niet beter kunnen dichten. Wat zouden daarvan de kosten zijn?

Voordeur compleet maken en afhangen

Onze aannemer heeft er een potje van gemaakt en zijn werk niet afgemaakt. Een van die dingen die nog gedaan moeten worden is de voordeur vervangen. Ik heb alles in huis. De deur zelf, nagenoeg helemaal op maat. De scharnieren, de brievenbus, de driepuntsluiting plus deurknoppen en slot. Alles moet alleen nog in elkaar worden gezet en de deur moet nog worden geplaatst.

Voordeur opmeten en plaatsen

Ik ben van plan om een nieuwe voordeur te kopen van Cando type ML650 met alles erop en aan. Glas en lood /brievenbus/dorpel en driepunts sluiting. Ik zoek een vakman die de oude deur kan verwijderen en afvoeren, de nieuwe deur zal moeten worden gemonteerd met een paar extra kleine dingen zoals monteren van de sluitingen.

Vervanging inpandige voordeur flat

Wij moeten i.v.m. brandvoorschriften onze inpandige voordeur van een flat vervangen (min 30 minuten brandwerend). Dus graag vervangen door een simpele voordeur, geen glas of spion, geen brievenbus en als het kan het huidige (nieuwe) oplegslot hergebruiken. Bestaande kozijn is staal dus graag ook hergebruiken als goedkoper is.

Vervanging voordeur in kunststof uitvoering

Vervanging voordeur in uitvoering varianten: • Voorkeur voor Kunststof • evt Hardhout Gewenste eigenschappen voordeur tussenwoning: • Zie voorbeeld deuren, voorgegrond en af te werken in kleur donkerrood • Maten lxbxd = 200 x 92,5 x 4 cm (huidige deur) • Werkend opgehangen • Kan temperatuurverschillen doorstaan: Eenvoudig te sluiten/openen • Warmtewerend mat- melkglas ruit(en) (evt met patroon) • Kier- en tochtdicht, goede isolatiewaarde deur • Veilig tegen inbraak • Standaard brievenbus midden deur • Sleutel cilinder aangepast op overige buitendeuren • Onderhoudsvrij Overig: • Prijsopgave splitsing in materiaal en montage • Levering en montage: geef planmaand • Oude deur retour meegenomen

Afhangen nieuwe voordeur

Wij hebben een Cando voordeur besteld waarbij de brievenbus en de 3-puntssluiting al gemonteerd is. De deur willen wij graag laten afhangen door een vakman.

Vervangen van de buitendeur

Ik wil mijn houten buitendeur laten vervangen. Deze is een paar millimeter krom getrokken waardoor erg redelijk veel kou de hal in komt. Graag met opzetstuk onder aan de deur, brievenbus, raam, en overzetten bestaande slot. Het gaat om een standaard voordeur.

Partners

Partners van Casius