Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeren voordeur afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeren voordeur afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeren voordeur afhangen

Boeren voordeur afhangen

Ik zou graag onze boeren voordeur willen laten plaatsen.

Voordeur vervangen

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voordeuren van woningen plaatst. De maten zijn: 92 cm breed en 209 cm hoogt. Mijn voorkeur gaat uit naar een boeren voordeur, een deur dus in een gescheiden boven- en onderkant. Ik verneem graag wat u daarvoor offreert. Bijgevoegd een foto van de oude, te vervangen voordeur om een indruk te krijgen.

Voordeur afhangen

Voordeur afhangen. Het is een boeren deur bestaande uit een onder- en een bovendeel. Deze deur moet worden gemonteerd met 6 scharnieren. De deur is aanwezig (tweedehands).