Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeidelen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeidelen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeidelen vervangen

Boeidelen door Trespa of Keralit vervangen

Het gaat om circa 15 meter boeidelen, momenteel van hout rondom een dubbele garagebox (begane grond) vervangen voor voorkeur Keralit of Trespa (afhankelijk van eventueel prijsverschil). Boeidelen zitten op de begane grond, ongeveer 2.5 m hoog.

Houten boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Ik zoek iemand die mijn dakranden (7 x 7,5 meter) en mijn dakgootboeidelen (11, 9 en 5 meter) kan vervangen door Keralit. Het betreft een vrijstaande woning welke goed bereikbaar is.

Houten boeidelen door trespa boeidelen vervangen

Ik wil van mijn vrijstaande bungalow de boeidelen vervangen. De totale lengte van de boeidelen is ongeveer 48 meter. Ze zijn nu van hout en moeten vervangen worden door trespa boeidelen. Deze is ongeveer 4 meter hoog.

Houten boeidelen vervangen

De klant wil graag zijn dakgoot laten repareren en als het moet vervangen. Het gaat hier om een boeideel van ongeveer 5 meter.

Boeidelen herstellen

Boeidelen van een plat dak op 2 hoog, 6 meter hoogte. Er zit een balkon onder. Graag over een breedte van 6 meter laten vervangen. Oude boeidelen graag afvoeren.

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Een deel van het boeibord van onze dakkapel moet worden vervangen. Het gaat om ca. 1,5 meter. De dakkapel bevind zich op de 2e verdieping. Het boeiboord is gemaakt van Trespa plaat.

Houten boeideel door keralit vervangen

Onze boeidelen zijn aan vervanging toe en willen deze vervangen met Keralit boeidelen.

Onderhoudsvrije boeidelen aanbrengen

Ik wil graag mijn boeidelen vervangen voor een onderhoudsvrij alternatief. Bijvoorbeeld Trespa. Let wel, er zit een serre aan het huis vast. Het gaat alleen om de boeidelen boven de serre (in puntvorm), ik denk bij elkaar zo'n 7 a 8 meter. Belangrijkste is dat het vervangende materiaal onderhoudsvrij is. werkzaamheden inclusief afvoeren van oude boeidelen.

Vervangen van boeidelen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het vervangen van onze boeidelen voor en achter. Achter in kunststof (groen),en voor in hout, wordt groen of grijs geschilderd. Het gaat om een tussenwoning van 6 meter breed.

Boeidelen gedeeltelijk vervangen

Boekdelen van chalet zijn op bepaalde plekken rot. Als mogelijk zouden wij die op die plaatsen die dat nodig hebben vervangen.

Partners

Partners van Casius