Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeidelen en overstek vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeidelen en overstek vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeidelen en overstek vervangen

Boeidelen en overstek vervangen

Voor onze woning willen we alle boeidelen en overstekken rondom de woning (incl carport en dakkapel) laten vervangen. Bij voorkeur voor kunststof inLinkje naar foto's:

Boeidelen van Keralit aanbrengen

We willen de overstek van onze aanbouw en erker laten bekleden met Keralit. De overstek is 40 cm breed en de lengte zal ongeveer 25 meter zijn. De hoogte van de overstek is 30 cm. Graag willen wij een gedetailleerde offerte. Zowel van materiaal als maakkosten.

Boeidelen van Keralit aanbrengen

Het betreft een jaren '30 tussenwoning waarbij ik de houten boeidelen van de dakgoot graag vervangen zie worden door Keralit. Naadloos verlijmd. De voorzijde van de woning is ongeveer 6.50 meter. De achterzijde 5 meter. Een deel van de dakgoot heeft een overstek van ongeveer 30 á 40 centimeter. De onderzijde dient eveneens in Keralit rabat delen uitgevoerd worden. Voorzijde 4 meter overstek, achterzijde 3 meter.

Boeidelen en dakgoten met trespa bekleden

Graag ontvang ik van u een prijsindicatie voor het bekleden van overstek dak met trespaplaten. Ook de dakgoten bekleden met trespa. Het betreft een vrijstaand huis met aan 1 kant lange dakzijde. Meters weet ik niet precies maar ik voeg een offerte toe waarine een prijs is opgenomen voor de materialen ( w. O plastica 085 nt wit 2800x1300. De vuren die in de offerte zijn opgenomen betreft het bekleden van de dakgoten als basis voor de trespa montage. Ik voeg foto's bij van het huis ( vijver is inmidels verdwenen) en de nota voor het materiaal. Graag ontvang ik van u een prijsindicatie voor deze klus

Boeidelen en overstek vervangen

Het vervangen van houten boeidelen en overstek door kunststof of Trespa. Het betreft 2 x 5.40 meter.

Boeidelen en overstek vervangen of repareren

Een deel van de boeidelen en overstek zijn aan het rotten en moeten vervangen worden. Ook een aantal draagbalken aan de buitenzijde is er slecht aan toe, binnenkant bij de vliering is nog goed. De hele achterzijde van het huis dient nagelopen te worden en waar nodig vervangen. Het schilderen van de boeidelen en overstek zullen we na plaatsing zelf doen. Het betreft een vrijstaande woning van ongeveer 5 meter breed en 5 meter hoog.

Verrotte boeidelen vervangen

In verband met een lekkage bij de goot zijn op een hoek van het dak de boeidelen gaan rotten. Ik wil de lekkage laten verhelpen en boeidelen vervangen. Circa 1,5 meter aan beide kanten. Tevens zijn de boeiboorden van de dakkapel aan vervanging toe (boeiboorden vervangen). Circa 9 meter in totaal. Aan de zijkant van het dak (overstek) zit er aan de onderkant een gat. De plaat vervangen? Van bovenstaande zou ik heel graag een offerte ontvangen. Ik er foto's van sturen.

Trespa plaatsen en boeidelen vervangen

Het vervangen van boeidelen en de onderkant overstek door trespa. Dit in verband met gedeeltelijk houtrot. Ook wil ik graag het opnieuw aanbrengen van een houtconstructie ten behoeve van het bevestigen van de trespa. De boeidelen zijn ongeveer 25 meter.

Boeidelen laten vervangen door Trespa of Keralit

Ik woon in een bungalow met een plat dak. Rondom het dak zijn houten boeidelen bevestigd, die wat slechter worden. Ik wil ze laten vervangen door Trespa of Keralit. Het gaat om in totaal 70 meter lengte, 55 cm hoogte en een overstek van 13 cm. Het is een goed bereikbare werkhoogte. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Boeidelen vervangen en isoleren

Het vervangen en isoleren van de boeidelen. Het betreft een overstek van 70x70 en de gehele lengte rondom is ongeveer 36 meter.