Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeiborden vervangen door kunststof of aluminium? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeiborden vervangen door kunststof of aluminium. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeiborden vervangen door kunststof of aluminium

Boeiborden vervangen door kunststof of aluminium

Wij wonen in een vrijstaande woning met een erker. De boeiborden van Trespa zijn oud en willen wij graag laten vervangen door kunststof of aluminium boeiborden. De oppervlakte zal ongeveer 45 m2 en is goed bereikbaar. Het puin zal door de vakman afgevoerd moeten worden.

Trespa boeiborden aan laten brengen

Vervangen van de boeiborden voor en achter van hout naar trespa

Restauratiewerk in de woning

Ik ben op zoek naar een goede timmerman. Het betreft een klein oud pand met oude houtprofielen dat in dezelfde stijl gerestaureerd moet worden. De klus: - Verwijderen van houtrot op de liggende delen van het kozijn (buiten in de hoek), wanneer nodig nieuwe stukken inzetten en deze afverven. Buiten: - Twee naast elkaar liggende ramen beneden (liggend deel) met een gemeenschappelijke balk, - keukenraam beneden (weinig), - 1 à 2 stijlen bij keukendeur houtrot verwijderen en stuk aanzetten (zelfde profiel), - bijgebouw boeiborden langs bijgebouw vervangen en weer bevestigen tussen de muurankers (niet zo hoog), - muurankers schoonmaken van roest en verven, - voordeur afhangen antieken deur, - keukendeur afhangen misschien moet die nieuw. Zolder etage: - Eén klein raam, vanuit binnen houtrot verwijderen en stukken inzetten. Alles is gemakkelijk bereikbaar. Kan er iemand langskomen om te de situatie te bekijken?

Boeiboorden vervangen

Ik wil de boeiborden vervangen van mijn woning. Deze komen uit de jaren '80. De boeiboorden zijn op dit moment van hout en de voorkeur gaat hier ook weer naar uit. Echter zou ik wel graag een indicatie voor kunststof willen ontvangen. De lengte van de boeiboorden zijn ongeveer 20 a 25 meter.

Boeiboorden vervangen

Vervanging bestaande boeiborden linkerzijde en voor en achterzijde huis.. Zijkant: (l) 10 x (h) 1,5 m Voorzijde: (l) 5,5 x 0. 40 m Achterzijde: idem voorzijde Het is een drive-in woning, boeiborden op de bovenste verdieping, ongeveer 8 meter. De zijkant moet via het platte dak van de buren worden vervangen. Op dit moment geen foto's beschikbaar, kan worden nagestuurd.

Vervanging van boeiborden

Aan de voor- en achterzijde willen wij de boeiborden laten vervangen. De lengte is 6 meter aan de voor- en achterzijden, 38 cm breed en 25 cm hoog. Wij willen graag kunststof boeiboorden laten plaatsen.

Boeiboorden + kozijn van schuurdeur vervangen

Graag ontvang ik offertes voor het vervangen van de boeiborden om de eerste etage aan de achterzijde van ons pand. Het is een hoek van ongeveer 8 meter lengte bij 3 om de hoek. Hoogte van vermoedelijk 30/40 cm. Wij hebben een voorkeur voor trespa of ander onderhoudsarm materiaal. Daarnaast moet er een kozijn van een schuurdeur vervangen worden. Zitten in dezelfde wand rechts. De kosten zullen niet door de VvE betaald worden, maar door 1 eigenaar. Indien dit voordeel meebrengt graag ook hier een offerte van. Ook van betaalbaar onderhoudsarm materiaal.

Boeidelen op de woning vervangen

Aan de buitenzijde van onze woning moet aan de bovenzijde een drietal panelen/boeiborden worden vervangen. Afmeting ca. 0,25 x 3 meter, multiplex. Steiger is aanwezig. Het schilderwerk regel ik zelf, ik wil alleen de boeiborden vervangen hebben.

Boeiborden vervangen door Trespa

De boeiboorden aan de voor- en achterzijde van de woning dienen te worden verwijderd. De achterzijde is bereikbaar via ene plat dak. De nieuwe boeiborden moeten uitgevoerd zijn in Trespa. Totaal gaat het om 8 meter lengte.

Boeiborden vervangen

Het huidige boeiboord is aan vervanging toe. Het betreft een jaren dertig herenhuis met een spits dak. Totale lengte voor en achter is 14 meter. De spits is op en af ook 14 meter. Graag uitvoering in trespa of red ceder.