Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeiboorden vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeiboorden vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeiboorden vervangen

Boeiboorden repareren en vervangen

De houten boeiboorden zijn op een aantal plekken slecht. Tevens is er sprake van lekkage. We zouden graag een gesplitste prijsopgave willen ontvangen voor kosten reparatie en kosten vervanging. Ik weet niet wat de afmetingen zijn.

Vervangen van boeiboorden

Het gaat hier om het vervangen van boeiboorden aan een plat dak, circa 28 meter, en 2 puntdaken van elk 2 keer 6 meter. Dus circa 24 meter. Ik denk aan multiplex hout van 14 mm. De hoogte van het puntdak is 9 meter.

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag bestaande boeiboorden van hout vervangen door Trespa. Het gaat om boeiboorden van circa 25 meter, 2 x met dakgoot en 2 x stal. Ik wil de Trespa gelijmd hebben en niet geschroefd.

Houten boeiboorden en zijwangen vervangen door Trespa

Ik wil de houten boeiboorden op mijn woning en op twee dakkapellen alsmede de zijwangen van die dakkapellen laten vervangen door Trespa. Het boeiboord is 11,60 meter lang en 0,35 meter hoog. De dakkapellen zijn 2 meter breed en 190 cm diep en hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Boeiboorden aan achterkant vervangen

De houten boeiboorden aan de achterzijde van de woning zien er niet meer zo mooi uit. Graag laten wij deze vervangen voor nieuwe houten delen. De totale lengte is ongeveer 28 meter.

Boeiboorden vervangen

Ik wil de boeiborden vervangen van mijn woning. Deze komen uit de jaren '80. De boeiboorden zijn op dit moment van hout en de voorkeur gaat hier ook weer naar uit. Echter zou ik wel graag een indicatie voor kunststof willen ontvangen. De lengte van de boeiboorden zijn ongeveer 20 a 25 meter.

Houten boeiboorden vervangen door kunststof

Ik heb bij mijn woning een dubbele schuur met plat dak, die aan 1 zijde geschakeld is met de schuur van de buren. De houten boeiboorden op de schuur zijn aan vervanging toe. Het gaat om in totaal ongeveer 18 meter lengte aan 3 zijden van de schuur. Ik wil ze laten vervangen door een onderhoudsvrij materiaal, bijvoorbeeld kunststof. Ik laat de klus hier graag even opmeten en ontvang daarbij dan uw offerte. Ik laat dan de conditie van de ramen en kozijnen van de schuur ook even door u beoordelen. Misschien is daaraan onderhoud nodig of moeten die ook worden vervangen. Dit heeft echter minder prioriteit dan de boeiboorden.

Boeiboorden vervangen

Vervanging bestaande boeiborden linkerzijde en voor en achterzijde huis.. Zijkant: (l) 10 x (h) 1,5 m Voorzijde: (l) 5,5 x 0. 40 m Achterzijde: idem voorzijde Het is een drive-in woning, boeiborden op de bovenste verdieping, ongeveer 8 meter. De zijkant moet via het platte dak van de buren worden vervangen. Op dit moment geen foto's beschikbaar, kan worden nagestuurd.

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag een boeiboord vervangen aan de voorkant van mijn huis, omdat deze aan het rotten is. Zal ongeveer 4 m. breed zijn. (Vraag of dat deel van de buren gelijk ook gedaan moet worden?). Daarnaast is er een klein stukje balk rot in de fundering. (Ongeveer 40 cm.) Deze zou ik ook graag laten vervangen.

Vervanging van boeiborden

Aan de voor- en achterzijde willen wij de boeiborden laten vervangen. De lengte is 6 meter aan de voor- en achterzijden, 38 cm breed en 25 cm hoog. Wij willen graag kunststof boeiboorden laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius