Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeiboord bekleden met Plastisol? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeiboord bekleden met Plastisol. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeiboord bekleden met Plastisol

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Graag een offerte voor het vervangen van bestaande boeiborden door Plastisol. Hoekwoning, 9.77 meter bij 5.15 meter. Onderkant boeiboord dient ook vervangen te worden.

Boeiboord bekleden met Plastisol

Graag willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van plastisol boeiborden rond om het huis. Heb er geen maten voor, dus graag iemand er naar laten komen kijken. Ongeveer 40 meter waarschijnlijk. Goed toegankelijk dak. Er hoeft geen materiaal afgevoerd te worden.

Boeiboorden met kunststof of staalplaat bekleden

Ik wil graag mijn boeiboord laten bekleden met kunststof of staalplaat. Wij hebben een vrijstaande moderne woning met een afwijkend dak. Dak ziet eruit als een skischans of halve halfpipe. Boeiboord loopt dus rond omhoog. Circa 40 meter lengte en 30 tot 40 cm hoog.

Boeiboord bekleden met Plastisol

We willen graag boeiborden en windveren op ons huis laten bekleden met Plastisol. Het gaat om het complete dak (ook het bijgebouw) zie foto's. Maten weet ik niet, dus iemand zou langs moeten moet komen om te meten. Dit kan op afspraak.

Boeiboorden met Plastisol laten bekleden

Ik wil graag mijn boeiboorden laten bekleden met plastisol. De totale lengte boeiboord is ongeveer 42 meter en is gemaakt van watervast verlijmde plaat. Deze is nu geverfd in een teak bruine kleur. Plastisol gaarne in deze kleur. Breedte van plastisol ca 25cm. Hoogte van boeiboorden is van 4,5 mtr tot de top v/h huis ca 9mtr.

Boeiboord bekleden met Trespa

Boeiboord achterzijde van vrijstaande woningen bekleden met Trespa. Totale lengte ongeveer 11 meter. Boeiboord is van hout in goede staat. Bereikbaarheid van de boeiboorden is redelijk, ik stel voor dat de vakman eerst even komt kijken.

Boeiboorden met Plastisol bekleden

Ik heb op mijn hoekhuis c.a. 26 meter boeiboord (op 8 a 10 meter hoogte) wat ik wil laten bekleden met bijvoorbeeld Plastisol o.i.d. Ik heb daarvoor al een offerte van €4500, wat ik erg veel vind! Mijn eisen zijn: ik wil niet meer verven op die hoogte en het moet er uiteraard mooi uitzien. Graag een offerte voor het materiaal en de montage.

Boeiboord met Plastisol bekleden

Ik wil graag boeiboord bekleden met Plastisol. De hoogte van het boeiboord is 27 cm. De lengte 660 cm.

Boeiboord aan de zijkant van het huis vervangen

Ik wil graag het bestaande boeiboord laten vervangen en door Trespa laten bekleden. Je hebt waarschijnlijk wel een steiger nodig. Lengte van beide delen van het puntdak is totaal ongeveer 10 meter.

Boeiboord met Plastisol bekleden

Ik wil graag alle witte houten boeiborden aan onze semi-bungalow laten bekleden met plastisol boeiborden in hagelwit. Het huis op het adres in Elsloo is op GoogleMaps te zien. De boeiborden bevinden zich aan de voorkant rondom de garage en boven de hoofdingang, aan de achterkant rondom de aanbouw en rondom het dak op de eerste verdieping.