Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Blokhut tuinhuisje repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: blokhut tuinhuisje repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: blokhut tuinhuisje repareren

Blokhut/tuinhuisje repareren

Wij willen graag ons tuinhuisje/blokhut laten repareren na de schade dat door de storm is achter gelaten. Het huisje is in de hoek in elkaar gezakt. Het huisje is door mij beetje aan elkaar geschroefd om voor te zorgen dat het niet uit elkaar valt. Wij willen graag een permanente oplossing voor de schade. U bent van harte welkom om naar te kijken. Wij willen graag een offerte ontvangen wat het ons gaat kosten.

Houten tuinhuisje opknappen

Ik heb een tuinhuis (4 x 3 meter, blokhut model met overkapping), waar op twee hoeken planken vervangen moeten worden. De achterwand van de aangrenzende overkapping moet ook worden vervangen. Deze planken van de achterwand wil ik graag hergebruiken om de hoeken van het tuinhuis te herstellen, omdat de planken van tuinhuis meer te krijgen zijn. De achterwand (6 x 2.40 meter) van de overkapping wil ik dan graag weer voorzien van nieuwe planken.

Blokhut Fresia laten plaatsen

Ik wil een tuinhuisje genaamd Fresia laten plaatsen met afmeting 2,95 x 1,95 in de kleur blank.

Blokhut plaatsen

Wij hebben een blokhut/tuinhuisje gekocht, type Norfolk van 250 x 200 cm en willen deze laten plaatsen op een betonnen ondergrond, die mogelijk niet helemaal waterpas is. Er zijn fundamentbalken meegeleverd en een houten vloer. Er moeten shingles op het dak geplaatst worden, er zijn geen dakgoten. Er is een enkele rechtsdraaiende deur. De kozijnen worden ingezaagd geleverd en alle bevestigingsmiddelen zijn aanwezig. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Nieuw dak op een blokhut / tuinhuisje aanbrengen

Het dak van ons tuinhuisje moet vernieuwd worden met houtpanelen en daarop nieuwe singels. Alles moet door het huis.

Tuinhuisje laten monteren

Ik wil graag een tuinhuisje laten monteren in mijn achtertuin in Amsterdam. De blokhut Bieslook is gemaakt van Noord-Europees vurenhout. De rechthoekige blokhut is 2 meter 30 breed en 2 meter lang. Hij heeft een grondoppervlak van 4,6 vierkante meter en een inhoud van bijna 9,5 kubieke meter. De blokhut is aan de voorzijde hoger dan aan de achterzijde. Aan de voorkant is hij 2 meter 14 hoog. De wanden van de blokhut zijn 1 meter 95 hoog en 1,8 centimeter dik. De blokhut is uitgerust met een dubbele deur van 130 centimeter breed. De deuren zijn voorzien van kunststof beglazing. Het dakhout bestaat uit een messing en groef in 16 millimeter dik hout. U kunt ervoor kiezen een houten vloer bij de blokhut te bestellen. Deze heeft ook een messing en groef van 16 mm dikte en is verder voorzien van geïmpregneerde vloerbalken (40 bij 60 mm). Deze stapelbouw blokhut wordt geleverd inclusief dakleer, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. Het tuinhuis komt op funderingsbalk te staan. Funderingsbalk moet wel aan vloer gelijmd worden zodat geen regenwater naar binnen kunnen. Graag hoor ik van u wat er kosten voor zijn.

Tuinhuisje/blokhut repareren

Op een aantal hoekpunten, van mijn tuinhuis, van de onderste planken is houtrot aanwezig. Vermoedelijk moeten op een aantal plekken delen worden vervangen door nieuw hout. Ik ben benieuwd wat mij dat zou kosten.

Nieuw dak op een tuinhuis / blokhut plaatsen

Het gaat om een tuinhuisje (type blokhut) met een flauw aflopend dak van 3 meter breed en 2 meter diep. Op dit moment liggen er golfplaten op, maar die zijn aan vervanging toe. Als vervanging graag dakleer of een goed alternatief. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten (balken, houten dakplaten, dakleer en arbeid).

Blokhut repareren

Wij hebben een houten tuinhuisje staan van 2.5 bij 4 meter groot. De onderste planken zijn rot en dienen te worden gerepareerd. Graag ontvangen wij uw advies en offerte hiervoor. Wij zijn het beste per email te bereiken.

Blokhut Limburg plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het verwijderen van een oud tuinhuisje en het plaatsen van een nieuwe blokhut van Praxis. Het gaat hierbij om de blokhut "Limburg" van 3.65 x 2.58 centimeter groot. De blokhut heeft een zadeldak waar ook apart dakshingles op geplaatst moeten worden. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.