Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Blokhut plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: blokhut plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: blokhut plaatsen

Blokhut plaatsen

Blokhut lantana in elkaar zetten. Ook de dakshingles dienen geplaatst te worden door montageservice. Klant is aanwezig voor ondersteuning.

Dak op blokhut plaatsen

Het dak is van mijn blokhut afgewaaid (ongeveer 3 x 2 meter). Graag zie ik een offerte voor het herplaatsen van het dak op de blokhut. Ik regel zelf de materialen, ik zoek iemand die de klus kan uitvoeren.

Blokhut met overkapping plaatsen

Tussen mijn schuur en dat van de buurman wil ik een overkapping. Het dak kan gemonteerd worden tussen de schuren en er moet gebruik gemaakt worden van de schuren. Het oppervlak is 3 x 4 en 2,30 meter hoog. Ook wil ik aan 1 kant alles dicht hebben met een schuurdeur erin. Richtprijs inclusief materiaal tussen de 1250 en 1800 euro.

Blokhut monteren

Ik wil over 2 weken een blokhut in de tuin plaatsen. De afmeting is 1.80 bij 2.46 meter en zal op een stenen ondergrond komen te staan.

Blokhut plaatsen

Blokhut met overkapping-Vermont plaatsen. Betreft 2.50 meter bij 3 meter. Er moet ook een dakgoot aan. Ik zou ook graag advies hebben over welk soort beits er nodig is.

Blokhut plaatsen

Het monteren van 2 houten garages (blokhutten). Het betreft 2 complete pakketten met alle benodigde materialen voor 2 garages. De bestrating waar de garages geplaatst moeten worden is al verzorgd. Het gaat puur om het in elkaar zetten van de garages.

Blokhut monteren en plaatsen

In een betegelde tuin een blokhut plus overkapping plaatsen. Het materiaal moet door een smalle steeg in de tuin geplaatst worden.

Blokhut plaatsen

Het betreft het opbouwen van een blokhut de basis ligt er al in vorm van een vlonder het betreft de blokhut Ohio geleverd door gamma. Heb de materialen al aangeschaft. Blokhut is 3 x 3.40 m.

Blokhut plaatsen

Wij hebben een blokhut/tuinhuisje gekocht, type Norfolk van 250 x 200 cm en willen deze laten plaatsen op een betonnen ondergrond, die mogelijk niet helemaal waterpas is. Er zijn fundamentbalken meegeleverd en een houten vloer. Er moeten shingles op het dak geplaatst worden, er zijn geen dakgoten. Er is een enkele rechtsdraaiende deur. De kozijnen worden ingezaagd geleverd en alle bevestigingsmiddelen zijn aanwezig. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Blokhut plaatsen

Ik wil een blokhut laten bouwen. Deze heb ik al aangeschaft. De blokhut is van violier.