Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Blokhut plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: blokhut plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: blokhut plaatsen

Blokhut met overkapping plaatsen

Blokhut met overkapping, inclusief ramen en deuren. Type 'Arizona' (5.5 x 2.5 m) van de Gamma. Inclusief leggen van de tegels in de blokhut en de overkapping. Hoeveel zijn de installatiekosten?

Blokhut Kornoelje plaatsen

Betreft opbouwen van blokhut Kornoelje, 4 x 2.50 meter. Er is een terras aanwezig. De tuin is achterom te bereiken. Ik meen dat er wel iets met funderingsplanken moet worden gedaan om de schuur op te zetten? Blokhut is nog niet besteld.

Blokhut plaatsen

Wij willen graag een blokhut met luifel laten plaatsen van 8m breed (schuur van 3m en luifel 5m) en 3M diep. Wij vragen ons af wat dit gaat kosten? De blokhut moet worden geplaatst in Wognum. Het terras is al aangelegd hier moet deze bovenop worden geplaatst. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Ps. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar. Graag per mail.

Blokhut plaatsen

Blokhut Violier monteren, zie website Gamma. Meneer spreekt niet zo goed Engels.

Blokhut plaatsen

Ik wil een eenvoudig tuinhuis met een open en een gesloten gedeelte laten monteren. De afmeting is 620 bij 295 cm. Het tuinhuis is opgebouwd vanuit het stapelbouw principe en daarom makkelijk in elkaar te zetten. De dubbele deuren hebben ramen en een cilinderslot. Dit tuinhuis wordt standaard geleverd inclusief dakleer, dakverankering, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. Wij zullen er voor zorgen dat er een fundering is aangelegd voor de blokhut.

Blokhut plaatsen en eventueel impregneren

Ik had graag een blokhut (bijv. bouwpakket tuinhuis Iris) geplaatst, medio april. Ook was ik benieuwd of het mogelijk is om deze te impregneren en wat dat allemaal zou kosten. Nog een gedetailleerde vraag: er zijn op twee zijden (links en achter) muren aanwezig. Is het ook mogelijk om (zonder of met bouwpakket) een tuinhuis op maat te plaatsen, gebruik makende van de muren aan de twee zijden? De gewenste maten zijn afhankelijk van mogelijkheden en prijs, in ordegrootte 5-6 m2. De tuin is erg goed toegankelijk.

Blokhut plaatsen

Plaatsen van 'Kapschuur' (artikelnummer: 499036) van Gamma. Afmetingen zijn 3 x 3.80 meter. Geen voorwerk nodig.

Blokhut met overkapping plaatsen

Bouwpakket blokhut met overkapping plaatsen. De achtertuin heeft geen achterom. Hij is 5 bij 2.50 meter in totaal.

Blokhut plaatsen

Blokhut uit de folderaanbieding van de Gamma plaatsen. Blokhut Bieslook van 230 x 200 cm groot.

Klussen in en aan de blokhut

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: Ik wil 2 nieuwe tuindeuren in mijn blokhut, nieuwe plafondplaten en eventueel plinten in de blokhut plaatsen. De afmeting van de blokhut heb ik niet.