Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Blokhut met overkapping plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: blokhut met overkapping plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: blokhut met overkapping plaatsen

Blokhut met overkapping plaatsen

Tussen mijn schuur en dat van de buurman wil ik een overkapping. Het dak kan gemonteerd worden tussen de schuren en er moet gebruik gemaakt worden van de schuren. Het oppervlak is 3 x 4 en 2,30 meter hoog. Ook wil ik aan 1 kant alles dicht hebben met een schuurdeur erin. Richtprijs inclusief materiaal tussen de 1250 en 1800 euro.

Blokhut plaatsen

Blokhut met overkapping-Vermont plaatsen. Betreft 2.50 meter bij 3 meter. Er moet ook een dakgoot aan. Ik zou ook graag advies hebben over welk soort beits er nodig is.

Blokhut monteren en plaatsen

In een betegelde tuin een blokhut plus overkapping plaatsen. Het materiaal moet door een smalle steeg in de tuin geplaatst worden.

Blokhut plaatsen

Ik heb een blokhut aangeschaft. Blokhut Violier, geleverd in week 35. In week 34 weten we wanneer de blokhut precies geleverd wordt. De blokhut is 5.70 bij 2.72. Ongeveer 2.30 tot 2.70 meter is een schuurtje. En dan heb je een overkapping van 3.40 bij 2.70 meter.

Blokhut Violier laten plaatsen

Graag zou ik van u een prijsopgave willen ontvangen voor het plaatsen van de blokhut met overkapping. Het gaat om het tuinhuis Violier (van de Gamma) met overkapping, van 567 X 272 cm. Ook graag het leggen van fundering van beton. Hij moet komen in de achtertuin. U kunt van buitenom goed bij de tuin komen. Er staat op dit moment niets. Ik hoor het graag van u.

Blokhut plaatsen

Het gaat om het monteren van Tuinhuis Clematis: Hoogte 2.50 meter Breedte 4.27 meter Lengte 3.00 meter Blokhut Celmatis met overkapping van Noord Europees vurenhout, wanddikte 28 mm. De overkapping is voorzien van verstelbare paalvoet en naar keuze links of rechts aan te bouwen. Enkele deur (790 x 1740 mm) met kunststofglas. Dakhout met messing en groef in 16 mm dikte. Deze stapelbouw blokhut is voorzien van de zeer sterke en stabiele 4 plus hoekverbinding en wordt standaard geleverd inclusief dakleer, dakverankering, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. De onderdelen liggen al in de tuin. De ondergrond is betegeld.

Blokhut Vermont met overkapping plaatsen

Blokhut Vermont 250 met overkapping plaatsen. 2.55 x 1.98 meter.

Blokhut repareren

Reparaties aan een blokhut 5 bij 6 meter: Aan westkant lekt het dak (singles). Graag nieuw dak installeren. Planken van de verandavloer zijn verrot. Graag een nieuwe verandavloer. Eventueel achter de blokhut een nieuwe overkapping (liefst dicht, zodat er fietsen in kunnen). Kunt u aangeven welke materialen er nodig zijn? Dan schaf ik die bij Gamma aan.

Blokhut met veranda plaatsen

Recent hebben wij een blokhut met veranda geplaatst: http://www. Azalp. Nl/blokhutten/tuinhuis-met-veranda/14161 Hiervoor hebben we nog een zijdak nodig om fietsen en tuinstoelen onder te plaatsen. Het moet vooral een functionele overkapping zijn, geen toeters en bellen. Voor de dakbedekking hebben we nog bitumen van de blokhut, verder geen materialen aanwezig. Exacte maatgeving volgt, maar indicatie: 1.20 x 2.50 meter. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Tuinhuis Violier laten plaatsen

Ik wil graag een tuinhuis laten plaatsen. Het gaat om de volgende blokhut: Tuinhuis Violier met overkapping van 380 bij 300 cm. Wat kost het als jullie de blokhut komen brengen en monteren?