Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Blad van salontafel inkorten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: blad van salontafel inkorten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: blad van salontafel inkorten

Kersenhout blad van de eetkamertafel schuren

Het betreft een eetkamertafel van 200x100 cm en een salontafel van 120x120 cm

Blad van salontafel inkorten

Ik zou graag het blad van mijn eiken salontafel willen laten inkorten. Dit in verband met verhuizing. De tafel is te groot voor mijn nieuwe woning.

Glazen tafel laten repareren

Ik heb een salontafel met een rond glazen blad (diameter ca. 25 centimeter, circa 5mm dik) asymmetrisch rustend op een enkele metalen voet (diameter ca. 4 cm). Na een val is de glasplaat losgekomen. De plaat dient onzichtbaar gelijmd te worden. Ook heb ik nog eenzelfde tafel die eerder op een verkeerde manier is gelijmd. Deze zou moeten worden losgemaakt en opnieuw op de juiste manier vastgelijmd moeten worden. Ik kan ze zelf komen brengen.

Eiken salontafel laten verkleinen

Mijn ouders willen graag hun donker eiken salontafel laten verkleinen. De tafel is 110 x 70 cm en heeft een eikenhouten blad van 6 cm dik. Het blad is rond afgewerkt. De gewenste maten maten van de tafel zijn 70 x 90 cm of 70 x 70 cm. We ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Eiken tafel vermaken

Wij willen onze salontafel van 1,20 m. doormidden laten zagen en van de 2 helften willen we 2 nieuwe kleinere tafels gemaakt hebben. Materiaal is licht geolied eiken. In plaats van geolied willen we in ieder geval het blad gelakt hebben. Wij zoeken wel een vakman, geen klusser, dit moet aantoonbaar zijn. Als dit naar wens uitgevoerd wordt volgt eventueel meer werk, 2 kasten en een eettafel met een geolied bovenblad opknappen.

Salontafel repareren en herstellen

Herstellen van mijn salon tafel. 1 diepe deuk zijkant 1 diepe kras bovenop blad Glazen plaat 30 x 60 cm Bij werken kleine krasjes boven blad

Houten Opium salontafel verkleinen

Ik wil graag onze Opium salontafel die momenteel een blad heeft van 120 x 60 centimeter, laten verkleinen tot 80 x 60 centimeter. Ik heb hem eerder naar een meubelmaker weggebracht die het blad door wilde zagen, maar deze slaagde er niet in de tafel te demonteren aangezien de delen ook nog aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor is de dikte, hoogte van wat doorgezaagd dient te worden 16cm en de meubelmaker had geen zaag wat deze dikte aankon. Bovendien twijfelde hij aan de stabiliteit van de tafel als het op zodanige manier verkleind zou worden. Ik hoor graag of iemand hier raad mee weet en wat de kosten hiervoor zouden zijn. Graag binnen een straal van 30 km van Amsterdam/Badhoevedorp.

Salontafel fineren

Onze salontafel heeft een lelijke plek op het houtblad, en wil ik opnieuw laten fineren. Ik denk het fineer zelf te kunnen kopen, maar moet de tafel dan nog laten fineren. Uitvoeradres zou bij mij thuis kunnen zijn, of mogelijk zorg ik dat het te fineren blad (70 x 135 centimeter) naar uw bedrijf gestuurd word.

Tafel schuren en opnieuw lakken

Wil mijn eettafel blad en salontafelblad laten schuren en opnieuw lakken met (eiken E50? ) volgens mij. Eettafel 150X80X5 cm en de salontafel is 8 kantig 100 cm en 6 cm dik

Salontafel laten maken van een wijnvat

Ik wil graag een salontafel laten maken van een wijnvat. Het wijnvat verzorg ik. Het tafelblad wordt recht, het hout van het wijnvat zal niet krom worden verwerkt. Je ziet wel rond vormen in het tafelblad. Het tafelblad is 120 bij 60 cm. Ik heb een werkbeschrijving van het proces. Het onderstel maak ik zelf, of wellicht via jullie, van ijzer. Hebben jullie de mogelijkheid om dit blad te maken? Alvast hartelijk bedankt voor de reactie.