Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenwand met schuifdeuren maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenwand met schuifdeuren maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenwand met schuifdeuren maken

Binnenwand met schuifdeuren maken

Ik wil in de woonkamer aan 2 zijden een dubbele wand laten maken van houten staanders met gipsplaten. Daar tussen wil ik schuifdeuren laten maken, die links en rechts in de wanden kunnen schuiven. De hoogte van de kamer is 240 cm, de totale breedte is 446 cm. Ik wil standaard boarddeuren zonder glas. Links moet een deur komen van 90 cm, rechts van 150 cm. Het gaat om een woning uit eind jaren '80, die goed recht is. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

verwijderen bestaande ...

verwijderen bestaande binnendeuren/kozijnen(3). Wegbreken deel van een niet-dragende binnenwand (ca.1,0x2.45m). aanbrengen van twee schuifdeuren. Aftimmeren/stukje wand plaatsen van 0,6x2,45 m. Schuifdeuren (minimaaal 1 van de 2) indien mogelijk in een sluis monteren, ter dikte van de wand waarop wordt aangesloten (ca. 7 cm)