Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenkozijnen plaatsen en deuren afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenkozijnen plaatsen en deuren afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenkozijnen plaatsen en deuren afhangen

Binnenkozijnen plaatsen en deuren afhangen

De oude aluminium deurkozijnen moeten worden gedemonteerd en er moeten twee nieuwe houten kozijnen worden geplaatst. Verder moeten er twee binnendeuren worden afgehangen inclusief het monteren van het deurbeslag. Kozijnen graag leveren.

Scheidingswand en stalen binnenkozijnen plaatsen

Ik wil graag een wand en (metalen) kozijn constructie plaatsen in de woonkamer van onze nieuwbouwwoning. Het gaat om een ombouw rond de trappen. Het is een combinatie van normale wanden (x5) en stalen kozijnen met deuren (x2). In de bijlage vind u een design schets. Exacte maten en materialen kunnen we nader bespreken en ook hierin laten we ons graag adviseren. Maten komen later in overleg.

Tussenwanden en kozijnen plaatsen

Ik zoek een partij die 130 m2 aan scheidingswanden kan plaatsen, inclusief 8 stuks binnenkozijnen ter behoefte van een deur. De opbouw moet op een ruwbouw vloer komen.

Houten kozijnen plaatsen en deuren afhangen

Wij willen graag 7 houten binnenkozijnen laten plaatsen en daarna de deuren laten plaatsen en afhangen. De deuren hebben een afmeting van 231,5 cm x 83 cm. Er zaten stalen kozijnen in met een deurmaat 201,5 cm x 83 cm. Deze zijn reeds verwijderd. Zie de bijgevoegde foto's. De kozijnen en deuren worden door mij geleverd. Het gaat dus enkel om het plaatsen.

IJzeren binnenkozijnen vervangen door hout

Graag een offerte voor het vervangen van ijzeren kozijnen door houten. Inclusief het plaatsen nieuwe binnendeuren. Offerte voor 3 kozijnen met deuren: woonkamer naar hal, trapkast en toilet.

Stalen binnenkozijnen laten plaatsen

Ik wil graag stalen binnenkozijnen laten plaatsen in mijn huis, om twee kamers van elkaar te kunnen scheiden en toch het licht te behouden. Enige geluidsisolatie is wel nodig. De kozijnen komen tussen een slaapkamer en de woonkamer. Totaal te overspannen breedte is 1.95 meter. Hoogte naar schatting 2.60 meter na plaatsing vloer. Idee is twee openslaande deuren, hangend in twee vaststaande smalle zij-delen. Kleur zwart. Oude industriële uitstraling, wel rank van vorm. Het huis is klein. Onderste delen (50 tot 80 cm) van de deuren mogen gesloten zijn. Daarboven een vlakverdeling in drieën. Meest betaalbare optie graag.

Stalen binnenkozijnen en deuren plaatsen

Wij zijn een boerderij aan het herbouwen en willen graag tussen de woonkamer en keuken 2 stalen taatsdeuren (8 raampjes per deur) met aan beide kanten nog een raam (4 vlakken). Het mag gewoon enkel glas zijn. Er zitten nu betonnen verdiepingsvloeren. We denken zelf aan een afmeting van 2.50 a 2.60 breed en 2.30 meter hoog. Zou u een prijsopgaaf kunnen maken?

Werk aan kozijnen en deuren

Wij willen een aantal klussen in onze woning laten uitvoeren. Wij willen twee stalen binnenkozijnen laten vervangen en daar nieuwe opdekdeuren in laten plaatsen. Tussen de hal en de woonkamer is er nu een kozijn met een zijlicht. we willen daar een stalen kozijn zonder zijlicht, dus die opening moet worden dichtgemaakt. We hebben altijd de middagzon aan de voorzijde van onze woning. Daar zit een groot raam in de gevel. Wij willen dit raam laten vervangen door een kozijn met een buitendeur met een zo laag mogelijke borstwering. We zullen het type opdekdeuren zelf nog even uitkiezen. We ontvangen graag een offerte.

Stalen binnenkozijnen met stalen deuren plaatsen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 2001, waarvan we in juni de sleutel krijgen. Er zijn daar in de woonkamer twee stalen kozijnen met dichte binnendeuren van 250 cm hoog en 90 cm breed. Wij willen daar graag stalen deuren met veel glas in laten zetten. Het gaat om de toegang tot de keuken en tot de hal vanuit de woonkamer. Verder willen wij halverwege de lange hal graag een stalen kozijn met een stalen deur met veel glas laten plaatsen, zodat er een portaal ontstaat bij de voordeur. Het gaat om een kozijn van 100 cm breed en 250 cm hoog. De woning is met foto's en een tekening te zien op Funda. Wij weten niet zeker of de stalen kozijnen in de woonkamer gehandhaafd kunnen blijven en krijgen daarover graag uw advies. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Binnenkozijnen plaatsen

Ik wil 2 binnenkozijnen en -deuren laten plaatsen op de slaapkamers. Momenteel is er een bovenlicht met glas, dat moet gelijk dicht. En er zitten kunststofkozijnen in met opdekdeuren die weg moeten. Kunt u mij aangeven wat dat me dat gaat kosten?