Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnendeurkozijn vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnendeurkozijn vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnendeurkozijn vervangen

Binnendeurkozijn vervangen

Ik wil een offerte voor het vervangen van een binnendeurkozijn voor de caravan. Het heeft waterschade opgelopen aan de onderkant.

reparatie aan stalen binnenkozijn

Het binnenwerk van ons stalen binnendeurkozijn lijkt kapot te zijn. Wanneer de inbus aangedraaid wordt beweegt het plaatje niet, waardoor de inboorpaumelle niet vast gedraaid kan worden. Verwachting is dat de inbus is dolgedraaid aangezien deze heel makkelijk is te draaien (zonder weerstand). Ik zoek iemand die graag kan komen kijken of het binnenwerk gerepareerd kan worden of dat het hele kozijn moet worden vervangen. Het gaat om de begane grond.

Vervangen aluminium binnendeurkozijn

Ik heb nu een aluminium binnendeurkozijn met opdekdeur en bovenlicht en zou dit graag vervangen hebben voor een houten kozijn en deur zonder bovenlicht. Het gaat om een kozijn van 90 bij 205 cm en dat moet 90 bij 230 cm worden ongeveer.

Binnendeurkozijn vervangen

De keukendeur willen wij andersom laten draaien. Hiervoor moet het bestaande binnenkozijn er uitgehaald worden en een nieuw kozijn worden geplaatst. De bestaande deur wordt er vervolgens weer ingehangen. Deze dient afgesteld te worden. Het verven van het kozijn kunnen wij zelf.

Moderne binnendeur van staal met glas plaatsen

Ons nieuwbouw appartement zal binnenkort opgeleverd worden. De datum ligt vermoedelijk in juli. Er is daar een binnendeurkozijn met een deur geplaatst tussen de hal en woonkamer dat we willen vervangen. We willen er graag een moderne deur en denken aan een zwart stalen kader met daarin glas. De afmetingen zijn 100 cm breed en 260 cm hoog. We horen graag wat de mogelijkheden zijn in het huidige kozijn en of dat eventueel ook kan worden vervangen door een stalen kozijn. Een andere optie zou zijn om het huidige kozijn te verwijderen en de muren vlak af te werken. De nieuwe deur wordt daarna zonder kozijn geplaatst. Voor ons zijn er veel vragen en we laten die graag beantwoorden door mensen met ervaring. We ontvangen graag wat voorbeelden en een offerte.

Kozijn en binnendeur vervangen

In een praktijkruimte in Doetinchem. Het vervangen van een bestaand binnendeurkozijn met een bestaande deur voor ander kozijn en geluidsisolerende deur waarvoor ik voor de deur al een offerte heb van een toeleveringsbedrijf. Deur en kozijn hoeven dus niet geleverd te worden, wel inmeten en plaatsen. Graag meedenken over exacte maatvoering.

IJzeren deurkozijn en deur vervangen

Ik wil graag 1 ijzeren binnendeurkozijn laten vervangen voor een houten kozijn en een nieuwe opdekdeur laten plaatsen.

IJzeren binnendeurkozijn vervangen

Nadat een herstelbedrijf in het bestaande ijzeren kozijn een nieuwe deur heeft gehangen, is deze deur er na 9 maanden weer uitgevallen. De scharniergaten zijn nu verwijd. Volgens een timmerman moet het binnendeurkozijn worden vervangen om de nieuwe deur er weer in te kunnen hangen. Dit keer liever geen ijzeren kozijn dit keer maar gewoon een houten kozijn. Eventueel ijzer indien dit aangeraden is, graag advies. Als het maar duurzame oplossing. Deze deur wordt zeer veel gebruikt.

3-delig binnendeurkozijn 2,50x1.40 m ...

3-delig binnendeurkozijn 2,50x1.40 m (deur, zijlicht, bovenlicht) vervangen door een 4-delig kozijn (zijlichten links + rechts, bovenlicht)incl. levering extra stijlen + deur (ca 90x2.20)+ ruiten. Het buitenwerk van het kozijn kan blijven staan.