Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen

Binnendeuren vervangen

Wij willen onze binnendeuren vervangen.zijn nu opdekdeuren met alu kozijnen en bovenlicht. Vervangen door houten kozijnen met hoge stompe deuren zonder bovenlicht. Gaat om 4 slaapkamer deuren, 3 kastdeuren, 1 wc deur en1badkamer deue

Binnendeuren en kozijnen vervangen

bij ons thuis willen we dus een 6tal deuren+kozijnen vervangen + een nieuwe deur/kozijn plaatsen onderaan de trap. En tevens de open trap dichtmaken indien dit tot de mogelijkheden behoord. momenteel zijn het 3 deuren van 201x83 en 3 deuren van 201x73 alle voorzien van een metalen kozijn + raam alle nieuwe deuren willen we naar 231 hoogte, zonder raam er boven.

Binnendeuren en kozijnen vervangen

We willen graag op de benedenverdieping 3 deuren en kozijnen aanpassen. 2 met (mat) glas en en paneeltjes en een gesloten deur (toilet). Hoogte kozijn is 2.60 meter, deuren de standaard hoogte. De kozijnen en deuren graag afvoeren. Het zijn stompe deuren. De kozijnen zijn nu van hout en dat zou ik weer willen.

Eiken boogdeuren en kozijn leveren en plaatsen, met en zonder glazen

Wij zijn een oude stal aan het restaureren en willen graag informatie/advies over aanschaf van massief eiken boogdeuren en kozijnen en het plaatsen ervan. Wij zijn de stal aan het ombouwen naar een woonhuis. Het gaat om 5 deuren die verschillend van maat zijn: 2 dubbele deuren met maten h 220 x b 140 cm, deze met glas (vorm van deuren aansluiten bij het huis). 3 enkele deuren h 220 x b 87 cm (2 hoeven niet met glas, vorm van deuren aansluiten bij het huis) (bij benadering). Graag zouden we een authentiek element van een stalraam terug laten komen in de deuren, dus er dient glas in verwerkt te worden. Het zijn allemaal binnendeuren. Er moeten nog muren gemaakt worden, daar heb ik een partij voor. Omdat wij nog niet weten wanneer de muren geplaatst worden vinden we het lastig inschatten wanneer we kunnen beginnen met het plaatsen van de deuren, maar dat zal dit jaar worden.

Binnendeuren laten afhangen

3 nieuwe binnendeuren in tevens nieuwe kozijnen afhangen. Ze moeten ook nog op hoogte worden gezaagd. Scharnieren zijn nog niet ingefreesd. Gaarne reactie via e-mail.

Het vervangen van de kozijnen met deur

Ik zoek een kozijnen/deurenspecialist voor het vervangen van 6 deurkozijnen en deuren. De kozijnen zijn nu bruin en de deuren verkleurd. Om een frisse uitstraling te hebben wil ik deze laten vervangen. Ik ben benieuwd wat de prijs is voor aanschaf en plaatsen. Het gaat om de reguliere kunststof kozijnen en reguliere binnendeuren.

Stalen kozijnen en kunststof deuren vervangen door houten

Ik wil graag acht stalen kozijnen en de bijbehorende kunststof binnendeuren vervangen door houten exemplaren (stompe deuren). Een voorbeeld van de deuren en kozijnen nu heb ik gefotografeerd en bijgevoegd. Alle acht deuren zien er zo uit (het zijn opdek deuren). Afvoeren van de oude deuren doen we zelf.

Binnendeuren leveren en afhangen (7 stuks opdekdeur)

Graag willen we binnendeuren laten afhangen en eventueel leveren. We weten nog niet precies welke deuren we willen, maar het zijn wel opdek deuren. Het gaat om in totaal 7 deuren incl. Wc- en douchedeur. Afhankelijk van de deuren natuurlijk, willen we weten wat dit gaat kosten om de deuren te laten afhangen. Het betreft houten kozijnen waar de deuren in gehangen moeten worden.

Deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks

Medio mei / juni wil ik 5 binnendeuren laten afhangen, inclusief plaatsen kozijnen. Maat deuren welke ik wil gaan aanschaffen zijn 231,5 x 93cm. Kozijnen zijn nog niet aangeschaft. Kan dit bij jullie? Binnendeuren en kozijnen van hout. De raamkozijnen mogen van kunsstof en met dubbel Momenteel zitten er 5 opdek deuren van +/- 83cm breed in de woning, deze ga ik er zelf uithalen. Wat zijn de kosten voor het laten plaatsen van de deuren / kozijnen? Zijn er nog zaken waar ik rekening mee kan houden voorafgaand aan het plaatsen? Ik wil aan de voorzijde van mijn woning de kozijnen laten vervangen +/- 5m2.

Binnendeuren hangen

Ik heb 15 binnendeuren die ik graag geplaatst heb. Het zijn 4 massieve deuren en 11 board deuren. Alle 201 hoog maar verschillende breedtes en allemaal stomp. Deze deuren komen op de plaats van de huidige deuren. Er zijn een aantal ijzeren kozijnen en een aantal houten kozijnen.

Partners

Partners van Casius