Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnendeuren inclusief deurposten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnendeuren inclusief deurposten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnendeuren inclusief deurposten vervangen

Binnendeuren inclusief deurposten vervangen

We willen graag acht bestaande deuren inclusief kozijnen laten vervangen door houten (huidige kozijnen zijn stalen montage kozijnen met opdekdeuren) stompe deuren. En in de deur van de gang richting de woonkamer willen we deels beglazing in de deur. De klus dient spoedig te gebeuren, alvorens het huis gestuct kan worden.

Elf binnendeuren vervangen

Ik wil graag 11 binnendeuren (opdek) vervangen voor houten deuren en bestaande klinken hergebruiken. Kant en klare, donker grijze kleur. Deurposten hebben waarschijnlijk een standaard afmeting (0.81 x 2.00 meter).

Binnendeuren vervangen

Vervangen van maximaal 3 binnendeuren. Het gaat om een sociale huurwoning. Scharnieren heb ik in huis en de metalen deurposten (standaard formaat) zitten al in de woning. Het gaat om waarschijnlijk kunststof opdekdeuren. Aanschaf graag in overleg met vakman.

Deuren en deurposten vervangen

De deurposten en deuren op de eerste verdieping zijn van massief Eiken, de deurposten moeten vervangen worden door andere posten. De deuren moeten ook vervangen worden. De deurposten lijken over andere heen gezet te zijn. We willen een neutralere posten en deuren. Het gaat om 5 deurposten met deuren. Standaard maat posten en binnendeuren.

Binnendeuren en deurposten laten plaatsen

Mijn deurposten en deuren moeten geplaatst worden. het betreft een viertal binnendeuren en deurposten (zie foto in bijlage). Kunnen jullie de deuren en deurkozijnen monteren?

Nieuwe binnendeuren plaatsen inclusief deurposten plaatsen

Twee nieuwe binnendeuren plaatsen op de begane grond, inclusief deurposten. De deuren moeten tijdens de verbouwing van het huis geplaatst worden. Een op de plaatst waar nu een muur staat. Ik heb nog geen keuze gemaakt over welke deuren ik zou willen hebben. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten?

Hardglazen deuren monteren

Ik zoek hardglazen binnendeuren, drie stuks. En een hardglazen schuifdeur (twee deuren die naar elkaar toe bewegen). Ik wil de bevestigingspunten zo min mogelijk zien. De foto is een voorbeeld, liefst een deur zonder deurposten, indien mogelijk. Het gaat om deuren van 2.38 meter hoog: 1 x 1.10, 2 deuren van 0.91 meter en de schuifdeur/pui van 1975 mm (twee deuren). Bij voorbaat dank!

Binnendeuren en dubbelglas plaatsen

Ik wil 2 binnendeuren met slot in de bestaande deurposten laten plaatsen ter vervanging van de oude deuren. Daarnaast wil ik graag het dubbel glas van ongeveer 1 bij 1 meter laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte waarbij de arbeidskosten en het materiaal separaat vermeld wordt.

Buiten- en binnendeuren laten afhangen

Ik wil graag 10 deuren laten afhangen. Het gaat om 9 binnen deuren en 1 buitendeur. Er zitten scharnieren in de deurposten. Afwerken van gaten en eventuele oneffenheden doen wij zelf. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Wij kunnen zelf helpen en hebben absoluut geen linkerhanden, alleen geen ervaring.

Hang- en sluitwerk van binnendeuren vervangen of repareren

In onze woning zijn door slijtage de scharnieren van een 2-tal opdekdeuren vervormd waardoor de deuren eruit dreigen te vallen. Het gaat om metalen deurposten van een jaren '70 huurhuis. Verder zijn er nog meer klussen die gedaan kunnen worden, dit bespreek ik graag in overleg.