Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnendeur 'Sanne' inmeten en afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnendeur 'Sanne' inmeten en afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnendeur 'Sanne' inmeten en afhangen

Binnendeur monteren en afhangen

1 binnendeur inmeten (we hebben zelf gemeten 83 x 200 cm), monteren en afhangen. Betreft een binnendeur met 4 ruiten (type Sanne).

Binnendeur 'Sanne' inmeten en afhangen

Ik zoek een vakman voor het inmeten en later monteren van een binnendeur. Ik wil bij Gamma de opdek binnendeur van Lundia, model 'Sanne' aanschaffen met blank glas en die laten afhangen. Het glas wordt los bijgeleverd en moet ook gemonteerd worden. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Stompe binnendeur afhangen

Ik wil graag 1 nieuwe binnendeur Sanne stomp laten afhangen en 1 bestaande binnendeur opnieuw laten afstellen.

Opdekdeur vervangen

Wij willen een nieuwe binnendeur plaatsen met glas. Het zal bijvoorbeeld gaan om de Lundia deur Sanne met matglas. De huidige deur heeft geen venster. Het kozijn is van metaal en het hang en sluitwerk is erg specifiek. Wij weten niet of de deur Sanne in dit systeem gehangen kan worden? Mogelijk kunnen de scharnieren uit de huidige deur gebruikt worden voor deur Sanne ? Een Cando deur is voor ons ook een optie. Er is een foto beschikbaar van het huidige hang- en sluitwerk.

Lundia Sanne binnendeur plaatsen

Graag zouden we een monteur op bezoek willen hebben die naar het deurkozijn kan kijken. Deze is beschadigd bij het slot. We willen graag weten of er alleen een nieuwe deur geplaatst kan worden of dat er ook een nieuw kozijn in moet. De deur is uitgezocht maar nog niet besteld hierdoor. We willen de deur Lundia Sanne bestellen en laten plaatsen.

Glas in binnendeur laten monteren

Wij hebben de deur Sanne gekocht, met 4 losse glazen platen. Wat kost het als u langskomt om het glas te monteren in de deur?

Plaatsen en op maat maken binnendeur

Ik zou graag een binnendeur willen laten plaaten. Nu heb ik de binnenmaat van de sponning strak opgemeten en zijn 2.01 x 82,5. De deur die ik op het oog heb is Sanne met een afmeting van 201,5 x 83. I het mogelijk om deze deur te laten plaasten incl. hang en sluitwerk en zou u mij een offerte hiervoor kunnen toesturen. Deur zal ik waarschijnlijk zelf kopen.