Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnendeur repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnendeur repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnendeur repareren

Binnendeur repareren

Toilet deur beschadigd moet gerepareerd worden en opnieuw geschilderd , offerte voor maken en schilderen

Binnendeur repareren

Goede dag, onze binnendeur is bij de paumelles gespleten en kan niet meer opgehangen worden. De rest van de deur is nog in prima staat en vinden het zonde om het weg te doen. Zou deze deur nog gemaakt kunnen worden? Het ophangen van de deur kunnen wij zelf. Offerte graag voor het repareren van de deur inclusief ophaal en bezorgkosten. De afmetingen kan ik opsturen.

Binnendeur repareren

De deur van de gang naar de woonkamer is dichtgewaaid waarbij de deurpost beschadigd is en het raamkozijn deels losgekomen is uit de deur. Het raam zelf is nog wel intact.

Aangevreten kozijn repareren of vervangen

Mijn woonkamer kozijn is aangevreten door een hond, kozijn aan 1 kant kapot. Zie bijlage voor foto's. Graag de hangstijl van een binnendeur kozijn vervangen Vurenhout, 114 bij 67 cm.

Gat in de binnendeur laten repareren

Gat in deur repareren (zie bijgevoegde foto's). Deur is tegen de klink van een andere deur aangekomen, waardoor er een gat/deuk is ontstaan in de deur. Vullen / schuren / lakken

Binnendeur repareren

Ik wil graag de schade aan een binnendeur gerepareerd krijgen. Het gaat om een deuk van plus minus 10 cm doorsnee.

Kunststof binnendeur repareren

Hang- en sluitwerk is defect. Ik weet niet zeker of het een binnendeur is, kan ook een buitendeur zijn. Een scharnier is zeker afgebroken. Het gaat om een draaikiepdeur. Repareren of vervangen.

Binnendeur laten vervangen of repareren

De badkamerdeur is eruit gevallen omdat de scharnier eruit is gegaan en het gat waar de scharnier in geschroefd wordt nu te groot is geworden. Wij zouden graag de deur willen repareren.

Binnendeur laten vervangen of repareren

De badkamerdeur is er een tijd geleden uitgevallen omdat het scharnier afbrak. Resterende scharnier zit muurvast in de deur, wij krijgen hem er ook niet uit. Er zitten ook scheuren rond de scharnier ingang in de deur, dus mogelijk moet de hele deur vervangen worden. Graag een offerte voor deur reparatie/erin zetten, en de kosten als er een geheel nieuwe deur moet komen.

Kapotte binnendeur repareren

Wij hebben het onderste paneel in een oude binnendeur zodanig beschadigd, dat er een stuk uit is geraakt. We laten dit graag repareren. Het is een erg oude deur, daarom hoeft de reparatie niet tot in perfectie te worden uitgevoerd. Wij laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Partners

Partners van Casius