Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnendeur recht hangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnendeur recht hangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnendeur recht hangen

Binnendeur recht hangen

De binnendeur hangt scheef in ons kozijn. De deur is nog goed, alleen het kozijn hangt scheef. Deze moet worden aangepast zodat het kozijn weer recht staat. Het gaat om een houten kozijn. De afmetingen van de binnendeur zijn 2 meter hoog en 75 cm breed.

Deur(en) laten plaatsen

Wij willen 5 deuren op de begane grond vervangen. De huidige deuren zijn heel oud, niet meer recht, div lagen verf door de 20 jaren heen en toe aan vervanging. 1 Het gaat om 5 deuren totaal en we weten al (bijna helemaal zeker) welke type we willen: Twee woonkamer deuren met glas. https://lundia.nl/collectie/binnendeur-noor-met-blank-glas één kelderkast, een voorraad deur en een WC deur(met slot). https://lundia.nl/collectie/binnendeur-bas De afmetingen zijn +/- 201 cm hoog en +/-83 cm breed, echter het is een huis uit 1961 en recht is het niet bepaald vandaar dat we een specialist zoeken voor correct inmeten en afwerken.

Nieuwe deur op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe binnendeur laten maken en plaatsen. Het kozijn is niet geheel strak/recht en de deur heeft afwijkende maat. De deur is 81,5 cm breed en 2 meter hoog. Het mag een heel dichte, stompe deur zijn, rechtsdraaiend.

Binnendeur afhangen

Lundia binnendeur graag pas schaven en afhangen/monteren. De deur is voorzien van slotgat en scharnieren zitten al in het kozijn. Onder en bovenkant van het kozijn is redelijk waterpas, hoogte is links en rechts gelijk. Breedte verloopt 1 cm ( beneden 1 cm breder dan boven). Ik wil wel dat de deur er ook voor het oog redelijke recht inhangt, dus niet scheef of zo. Alle materialen zijn al aanwezig.

Buitendeur en binnendeur opnieuw afhangen

Onze buitendeur tocht heel erg. Hangt niet recht. Graag dit herstellen en ook tochtvrij maken. Onze tussendeur piept en kraakt, graag goed sluitend maken.

Binnendeur inmeten en afmonteren

Een binnendeur dient ingemeten en geplaatst te worden. Het kozijn is echter niet geheel recht meer, dus mogelijk is het maatwerk of gaat het eventueel om het vervangen van het kozijn met lijst. Ik wil geen gezeur, alles netjes en vakkundig geplaatst zonder bijkomende verassingen en kosten.