Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken

Zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken

We krijgen 8 april de sleutel. Dan gaan we de woning afmaken en een vliering laten bouwen. Wij willen een zwevende trap naar die vliering. Daar komt de ouderslaapkamer. Het liefste van houtlook in de kleur zwart uitgevoerd Het is nieuwbouw. Dus prefab betonnen wanden. Gaat om circa 12 treden. We willen dus een moderne uitstraling maar verder toch recht toe recht aan.

8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken

In onze ruime kelderverdieping zouden we 8 betonnen lichtschachten willen plaatsen van ongeveer 1.20 meter breed en 75 cm hoog. In de bijlage zitten 2 foto's van wat we wensen te realiseren. Wat zou de kostenindicatie zijn? Begin mei krijgen we de sleutel. Rond midden mei zouden we graag willen beginnen.

Houten trap vervangen door een betonnen

De trap van de begane grond naar de eerste etage is van hout. Graag wil ik deze laten vervangen door een prefab betonnen trap. Er zijn 12 treden en er zit 1 draai in de trap.

Vaste dakkoepels plaatsen

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zijn voornemens om in de aanbouw (2,4 meter) een tweetal daklichten te laten plaatsen. Hiervoor hebben we de Velux Integra 2017 op het oog (types CVP120120, CVP100100 of de CVP100150). Hoeveel dakramen moeten er geplaatst worden? 2. Op welk type gebouw moet het dakraam komen? Rijtjeswoning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een uitbouw op onze nieuwbouwwoning. Hierin willen we 2x een Velux CFP (vaste) dakkoepel geplaatst hebben. We twijfelen nog over de afmetingen 100 x 100 cm, 120 x 120 cm en 100 x 150 cm. De aanbouw is voorzien van een betonnen plafond van prefab vloerdelen, welke aan de buitenzijde gewoon met dakbedekking is afgewerkt. Het geheel is net opgeleverd en in nieuwstaat. We willen een offerte voor het plaatsen van de beide daklichten en het uitzagen van de betreffende openingen uit het beton. We begrijpen dat dit een grotere klus is dan het uitzagen van openingen in houten plafondconstructies. De woning zal opgeleverd worden in de laatste week van april en we willen de daklichten direct na oplevering geplaatst hebben. Hierdoor is er minder kans op schade aan wanden en vloeren bij plaatsing.

Zwevende trap tegen betonnen binnenwand

Een zwevende trap tegen een prefab betonnen binnenwand, hoogte niveau ongeveer 3 meter.

Garage met puntdak bouwen

Ik wil graag een garage laten zetten naast een woning die wij medio september/oktober 2017 gaan bewonen. De garage is een prefab systeem. Het liefst dubbelwandig. Afwerking met steenstrips in een rode steunkleur. De afmetingen zijn ongeveer lengte 6.30 x breedte 3.00 meter uitwendig. Zadeldak met betonnen pannen. Nokhoogte op ongeveer 2. 95 m met zijwanden van 2. 20 meter. De nok mag iets hoger afhankelijk van de mogelijkheden. Twee dakgoten van pvc met afwateringspijp. Een garage kanteldeur die elektrisch wordt geopend. In de kleur wit. Een loopdeur en een raam aan dezijkant aan de linkerzijde gezien vanaf de voorzijde. Een betonnen vloer met verankering. Een zolder, ongeveer 1/3 van de garage. Gevelbekleding kunststof in de kleur wit. Ik bedoel hiermee de driehoek aan de voorzijde en achterzijde. Geplaatst op locatie te Hoofddorp.

Garage bouwen op veengrond

In onze achtertuin willen we een prefab garage laten plaatsen. Deze garage meet circa 7 x 10; aansluitend willen we een terras realiseren op dezelfde betonnen vloer: Er zal dus een plaat beton geplaatst moeten worden van 7 x 15. Deze vloer mag geen optrekkend vocht doorlaten en mag niet verzakken; Sondering geeft aan dat de zandplaat op circa 13 meter diepte zit. Het grondwaterpeil zit slechts enkele decimeters onder de huidige maaiveld. De garage wordt opgetrokken uit deels baksteen (onderste 40 cm) rest in hout. De huidige situatie moet nog bouwrijp gemaakt worden en er staan enkele boomstronken en een deel is bestraat. Het werk bestaat dus uit het bouwrijp maken en aanbrengen van een onderheide vloer inclusief zonodig vochtisolatie. Advies over de aanpak is welkom.

Aanbrengen van een houten koof (MDF) aan ...

Aanbrengen van een houten koof (MDF) aan het plafond over de volle breedte van de zitkamer (ong 560 cm; boven de schuifpui/raamkant), met een breedte van 50 cm en ong 20 cm hoog (indicatieve maten). In deze koof zou een 5-tal spotjes (standaardlampjes van Praxis) ingebouwd moeten worden, bij voorkeur aangesloten op 2 dimmers. Bovendien zou deze koof plaats moeten bieden aan enkele CAI/radio kabels met verdekte geleiding van de kabels naar de wandcontactdozen. Het huis is 7 jaar oud en het plafond bestaat uit prefab betonnen platen. De koof kan ongeschilderd opgeleverd worden.

Ik heb een betonnen prefab garage ...

Ik heb een betonnen prefab garage besteld. Echter hier moet nog een fundering onder gestort worden, om verzakking tegen te gaan. Wie wil deze fundering voor een redelijke prijs storten.

Aanleg fundering en bouw van een garage ...

Aanleg fundering en bouw van een garage van 3 bij 6 meter bij nieuwbouwhuis in 2008. Garage moet worden gefundeerd op betonnen palen en prefab funderingssysteem waarop betonnen vloer wordt aangebracht. Uitvoering: gesloten constructie in baksteen (halfsteens metselwerk), met plat dak (bitumineuze dakbedekking), dubbele houten deur (af te werken met grijze oliebeits en voorzien van cilinderslot) en raam (in zijgevel). Garage moet worden voorzien van lichtpunt met schakelaar en geaarde dubbele wandcontactdoos.