Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschadigde deur repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschadigde deur repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschadigde deur repareren

Beschadigde deur repareren

Onze voordeur is beschadigd, dit willen wij graag laten repareren. Zie de foto voor details.

Beschadigde deur repareren

Meterkast deur is door woninginbraak met een koevoet open gebroken. Schade aan deur. Foto’s stuur ik bij.

Beschadigde deur repareren

Omdat de politie mijn voordeur heeft geforceerd zoek ik iemand die de deur voor mij kan repareren. Het sluitwerk is nog prima, alleen moeten de triplexplaten voor en achter vervangen worden.

Beschadigde deur repareren

Ik zou graag offertes willen om de deur te laten repareren, zodat ik deze naar de verzekering kan sturen en daarna de opdracht kan geven ter reparatie.

Beschadigde deur repareren

Het gaat om een deur die recent geforceerd is, hierbij is o.a. het cilinderslot beschadigd. Deze wil ik graag vervangen hebben.

Beschadigde deur repareren

In de kunststofdeur naar het toilet zit een buts (zie bijlage). Het gaat om reparatie van de buts en het verven van de deur. Indien de verf te veel afwijkt van de andere 4 deuren in de gang, dienen deze ook meegenomen te worden.

Beschadigde voordeur repareren

Wij hebben een voordeur van 223 x 113 cm die beschadigd is doordat deze is open gewaaid. Daarbij zijn de ruiten in de deur gesneuveld en zijn de scharnieren en het slot in het ongerede geraakt. We hebben de deur nu vastgezet door deze dicht te timmeren en willen graag een vakman uitnodigen voor reparatie. De deur heeft geen standaard maat en is daardoor lastig te vervangen. Daarom denken we dat opknappen beter is. We willen dit graag zo snel mogelijk laten verzorgen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een offerte.

Beschadigde voordeur vervangen

Reparatie van de voordeur of het vervangen voordeur. De voorste plaat van de deur, aan de buitenzijde, staat bol.

Voordeur afhangen en aflakken

Graag willen wij onze nieuwe voordeur Cando ML675 door een vakman laten inhangen en aflakken de deur is voorzien van een driepuntsluiting en een rooster. De deur graag in ral 9006 (dennen groen) en het rooster in ral 9001. De oude deur afvoeren en de beschadigde delen van het kozijn repareren en schilderen ook in ral 9001.

Voordeur en kozijn vervangen

Ik wil graag een door inbraak beschadigde voordeur en voordeurkozijn vervangen. Het gaat om een deur van 80 x 210 cm. Hout met klein venster op ooghoogte, donkerblauw afgelakt. Inclusief leveren van nieuw SKG hang- en sluitwerk.