Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedienbare garagedeur monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bedienbare garagedeur monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bedienbare garagedeur monteren

Bedienbare garagedeur monteren

Er is een garagedeur in de garage gemonteerd, omdat zowel ik als mijn vrouw gehandicapt zijn. Wij willen de garagedeur laten uitrusten met GDK 800. De montage kunnen we zelf niet. Kunt u het GDK aan de garagedeur monteren en bedienbaar maken?

Garage bouwen en metselen

In mijn tuin wil ik een garage laten metselen/bouwen. Een fundering op 4 palen ligt er al. De fundering is 6 meter lang en 3. 20 meter breed. Met een plat dak en een elektrische bedienbare garagedeur. Geen andere ramen of deuren. Ook elektra naar de garage brengen. De stenen kan ik eventueel aanleveren.

Geïsoleerde garage met bergzolder, berging en overkapping bouwen

Geïsoleerde garage met bergzolder, berging en overkapping bouwen; - Een garage met spouwmuur van 5.50 meter x 4.50 meter x 2.40 meter met bergzolder/vliering met puntdak, vloeistof dichte vloer, systeem plafond met 10 licht armaturen van 50 x 50 en een elektrisch bedienbare garagedeur. De gevel met een gebakken steen aan de buitenzijde, de binnenzijde mag een betonsteen zijn. Het dak hoeft niet geïsoleerd te zijn. - Een berging enkelsteens van 3.78 meter x 2.90 meter met plat dak en 2x raam enkel glas van 1.20 meter x 0.45 meter. En een loopdeur van de berging naar de garage toe. - Aan de berging vast een overkapping van 3.78 meter x 2.65 meter met plat dak en een houten toegangspoort. Alle 4 de ruimtes voorzien van elektra. De fundering is al aanwezig. Graag per mail een indicatie van kosten met een opsplitsing van uren en materialen.

Garagedeur door sectionaaldeur vervangen

Het vervangen van een metalen garagedeur van ca 2,30 x 2,10 m door een elektrisch bedienbare sectional deur.

Vervanging garagedeur

Ik heb een vrijstaande garage waar een deur van ongeveer 2 x 2 meter in zit. Ik wil dat er een nieuwe bredere electrisch bedienbare deur in komt. Betreft het ook het leveren van de deur. Materiaal in overleg.

Ik wil een bestaande garage slopen. En ...

Ik wil een bestaande garage slopen. En een nieuwe met verdieping terug plaatsen. De oppervlakte is plusminus 7m x 4m. Mijn buren aan één kant hebben al een soortgelijke garage staan. Dus daar kan tegenaan gebouwd worden. Hoeven geen spouwmuren te worden. Garage is alleen voor opslag en auto. Graag een elektrisch bedienbare garagedeur en aan de kant van het huis een loopdeur. Ramen zijn niet nodig.

Vervanging bestaande garagedeur door ...

Vervanging bestaande garagedeur door vanuit auto/op afstand bedienbare "sectionaaldeur", in dezelfde kleur als bestaande deur (wellicht kan bestaande deur worden gehandhaafd!?).