Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 bedden maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 bedden maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 bedden maken

Bedden op maat laten maken

Ik wil graag 2 whitewash tweepersoonsbedden laten maken: 1. 140 x 200 2. 140 x 210 En eventueel een dichte schoenenkast van ongeveer L120 x H65

2 bedden maken

Ik wil graag 2 bedden laten maken. De eerste is een loft bed van 80H X 140B X 200L. Onder dit bed wil ik 1 kast van Breedte: 160 cm X Diepte: 47 cm X Hoogte: 76 cm plaatsen (schaf ik zelf aan). De kast wil ik kunnen verwijderen i.v.m. stofophoping. Het tweede bed 176H X 90B X 200L. met een trap/ladder. Onder dit bed wil ik een bureau plaatsen. (schaf ik zelf aan). Graag bespreek ik de mogelijkheden en ontvang ik een een prijs opgave. Ik heb graag dat de balken in elkaar vallen.

Hoogslaper op maat laten maken

We willen voor onze zonen (4 en 6 jaar) een halfhoogslaper op maat laten maken, voor op hun afzonderlijke kinderkamers. We hebben zelf ontwerpen van de bedden, maar een vakman zal het moeten berekenen en maken. Bedden zijn op enkele details na identiek (1 bed komt tussen 3 muren, andere bed tussen twee muren in 90gradenhoek). Graag ontvang ik een offerte.

Hoogslapers maken en plaatsen

Ik wil graag 2 hoogslapers op maat laten maken/plaatsen. Eerste hoogslaper 140 breed de ander 120 breed (matras). Verder kan ik het niet uitleggen, dat moet ter plaatsen bekeken worden, dit ook in verband met de trap. Beide bedden moeten een plank bij het hoofdeind hebben om lampje en dergelijke op te zetten. Het plaatsen van de bedden ligt een beetje aan hoelang u nodig heeft. Bijvoorbeeld: 1 week werk, dan kan het in mei. Bij 2 weken werk, eerste 2 weken augustus. Eerst wil ik graag een indicatie wat dit gaat kosten.

Hoogslaper op maat laten maken

Graag zou ik informatie over een op maat te maken hoogslaper voor een kleine slaapkamer van 2.08 m x 2.45 m. Probleem bij alle te kopen hoogslapers is de buitenmaat. Die is altijd net te groot. Ook zou een matras van 80cm x 200cm er in moeten kunnen passen maar de bedden zijn altijd gebouwd op een matrassen 90cm breed. Verder moet ie ook nog in elkaar gezet kunnen worden.

Hoogslapers laten maken

Ik wil graag een hoogslaper voor mijn twee kinderen laten maken. De bedden (staan haaks tegen elkaar) moeten verbonden worden door middel van een plateau waarvandaan ze naar beneden kunnen glijden. Aan een voet/hoofdeind komt de trap en onder beide bedden (ongeveer 160 centimeter hoog) een inbouwkast waarvan een over de volledige lengte en een van 80 centimeter breed want daar willen we graag een poort in waar de kinderen doorheen kunnen lopen. Matrassen 160 centimeter x 70 centimeter. Materiaal maakt niet uit als het maar stevig en uiteraard mooi is dus wat is het advies... Onder het plateau blijft de ruimte open (plateau moet ongeveer 60 centimeter bij 70 centimeter zijn) de kamer waar het bed komt is ongeveer 230 centimeter bij 480 centimeter.

Bedden van steigerbuizen maken

Ik zoek iemand die 2 eenpersoonsbedden van steigerbuizen wil maken.

Hoofdbord bed maken

Ik heb 2x 1p-boxspring afmeting 80-200cm. Voor beide bedden zou ik graag een hoofdbord willen maken. Wat zijn daar ongeveer de kosten voor.

Vensterbank/badkamer meubel

We hebben een hotel met 14 kamers, we zijn op zoek naar een timmerman/meubelmaker die vensterbanken in alle 14 kamers, soms 1 soms 2 per kamer, kan maken. Verder willen we een een eenvoudig badkamermeubeltje met planchet (watervast) laten maken, één per hotelkamer. Misschien ook van alle bedden hoofdborden op maat maken.