Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedden op maat laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bedden op maat laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bedden op maat laten maken

Hoogslaper op maat laten maken

In een nis van 205 centimeter lang wil ik graag een hoogslaper plaatsen. Helaas zijn de buitenmaten van de bedden die ik kan vinden allemaal langer. We willen geen bureau onder het bed maar wel ruimte om te kunnen spelen

Bedden op maat laten maken

Ik wil graag 2 whitewash tweepersoonsbedden laten maken: 1. 140 x 200 2. 140 x 210 En eventueel een dichte schoenenkast van ongeveer L120 x H65

Hoogslaper op maat laten maken

We willen voor onze zonen (4 en 6 jaar) een halfhoogslaper op maat laten maken, voor op hun afzonderlijke kinderkamers. We hebben zelf ontwerpen van de bedden, maar een vakman zal het moeten berekenen en maken. Bedden zijn op enkele details na identiek (1 bed komt tussen 3 muren, andere bed tussen twee muren in 90gradenhoek). Graag ontvang ik een offerte.

Hoogslapers maken en plaatsen

Ik wil graag 2 hoogslapers op maat laten maken/plaatsen. Eerste hoogslaper 140 breed de ander 120 breed (matras). Verder kan ik het niet uitleggen, dat moet ter plaatsen bekeken worden, dit ook in verband met de trap. Beide bedden moeten een plank bij het hoofdeind hebben om lampje en dergelijke op te zetten. Het plaatsen van de bedden ligt een beetje aan hoelang u nodig heeft. Bijvoorbeeld: 1 week werk, dan kan het in mei. Bij 2 weken werk, eerste 2 weken augustus. Eerst wil ik graag een indicatie wat dit gaat kosten.

Hoogslaper op maat laten maken

Graag zou ik informatie over een op maat te maken hoogslaper voor een kleine slaapkamer van 2.08 m x 2.45 m. Probleem bij alle te kopen hoogslapers is de buitenmaat. Die is altijd net te groot. Ook zou een matras van 80cm x 200cm er in moeten kunnen passen maar de bedden zijn altijd gebouwd op een matrassen 90cm breed. Verder moet ie ook nog in elkaar gezet kunnen worden.

Vensterbank/badkamer meubel

We hebben een hotel met 14 kamers, we zijn op zoek naar een timmerman/meubelmaker die vensterbanken in alle 14 kamers, soms 1 soms 2 per kamer, kan maken. Verder willen we een een eenvoudig badkamermeubeltje met planchet (watervast) laten maken, één per hotelkamer. Misschien ook van alle bedden hoofdborden op maat maken.

Hoogslaper met maximale afmeting van 93 ...

Hoogslaper met maximale afmeting van 93 cm breed en 202 cm lang, liefst met daaronder een kast en een klein verrijdbaar bureautje. Moet in en nis die 93 cm breed is en 203 lang mag van blank hout, kan zelf geschilderd worden. Mag zo gemaakt worden dat matrasmaat 80 x 200 meter er in past, dus niet perse 90 x 200. Alle bedden in winkels zijn 97 cm en breder dus moet hij op maat gemaakt worden.