Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkondeuren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkondeuren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkondeuren vervangen

Balkondeuren vervangen

Ik wil graag mijn balkondeuren vervangen hebben, al dan niet incl kozijn als dat nodig is. Ik hoor graag wat mogelijkheden (schuifdeur/openslaande deuren) met voor- en nadelen. Ze moeten van buiten ook op slot/van het slot kunnen.

Balkondeuren laten vervangen

Ik wil mijn twee balkon deuren vernieuwen. Deze moeten vervangen worden. De deuren zijn ieder 88 bij 202 cm. Er moet glas in.

Kozijnen, ramen en balkondeuren vervangen

De kozijnen op de 2e etage verzakken door een bouwfout tijdens de bouw in 2005. Daardoor klemmen de ramen. Tevens willen we op de 1e etage de balkondeuren laten vervangen door draai/kiep deuren zodat ze 's nachts open kunnen. Alles is hardhout. Aan de achterzijde zit een zelfde dubbel raam als op de 2e verdieping aan de voorzijde als ook een klein uitzet raam van plusminus 1 m2.

Dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen

In mijn appartement heb ik 5 ramen en 2 balkondeuren die tochten. Kieren in de oude houten kozijnen laten ook veel warmte ontsnappen. Ik wil er voor zorgen dat mijn huis zo min mogelijk warmte verliest. Kan iemand langskomen om opties te bespreken, om zo een passende indicatie te kunnen geven?

Houten kozijnen vervangen

Wij zouden de houten oude kozijnen op de tweede verdieping graag laten vervangen. De nieuwe kozijnen dienen van hout te zijn, inclusief nieuw glas. Het zal gaan om 1 erkerkozijn, 2 gewone kozijnen, 2 dubbele balkondeuren en een keukendeur met kozijn. Wij laten graag de vakman de kozijnen goed inmeten.

Kozijnen en glas vervangen

In het gehele appartement wil ik graag de kozijnen en glas vervangen. Kunststof kozijnen en dubbel glas. Het betreft 5 grote ramen ingedeeld in delen en 2 balkondeuren met bovenraampjes.

Merbau balkondeuren vervangen

Betreft het vervangen van twee balkondeuren. Ik wil graag twee nieuwe balkondeuren (Merbau) voorzien van dubbelglas. In een deur moet een lucht ventilator in het raam zitten, op de andere kamer is dit niet nodig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Herstellen van inbraakschade aan balkondeuren en kozijn

Mijn houten balkondeuren en kozijn zijn bij een inbraak beschadigd en moeten gerepareerd of vervangen worden. We maken graag een afspraak om de schade hier even op te nemen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Deuren en kozijnen op het balkon plaatsen

Ik wil 2 nieuwe (houten) balkondeuren laten plaatsen. Het lijkt dat de deuren krom getrokken zijn want het tocht nu. Verder wil ik aantal bovenlichten' vast laten zetten'. De scharnieren eruit of eventueel vervangen. Wat zou het ongeveer gaan kosten? De deuren wil ik zelf eventueel aanschaffen.

Nieuwe balkondeuren plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van onze balkondeuren. De deuren zijn al aangeschaft en hoeven alleen wat bijgeschaafd en geplaatst te worden. De deuren zijn wel zwaar en staan nog op de begane grond.

Partners

Partners van Casius