Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkondeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkondeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkondeur vervangen

Kozijnen vervangen

Wij willen onze aluminium kozijnen vervangen. Het gaat om de eerste verdieping. 1 kozijn 3m 1 kozijn 1m 2 kozijnen 2m 1 balkondeur+kozijn 2m Mocht u bellen, svp in de avonduren, overdag ivm niet goed bereikbaar. Anders email, dan bel ik evt terug. Ik wil graag 5 aluminium kozijnen laten vervangen op de eerste verdieping van de woning. Ik twijfel tussen hout of kunststof. De kozijnen verschillen tussen de 1 en 3 meter in breedte. De juiste afmetingen heb ik niet.

Beschadigde raamkozijnen repareren of vervangen

Er zijn 5 aluminium kozijnen en 1 balkondeur kozijn in het huis, waarvan een deel beschadigd is of in ieder geval onderhoud nodig heeft.

Klusjes in huis allerlei

In mijn woning wil ik een aantal klussen uit laten voeren.Er zal een kapstok, spiegelkastjes en sierhaken opgehangen moeten worden. Verder zit er een metalen kastje van ongeveer 50 cm groot wat verwijderd moeten worden. Daarna zal er voor de meterkast ene nieuwe kastdeur van 1,50 meter lang bij 50 cm breed geplaatst moeten worden.Als laatste wil ik de balkondeur van ongeveer 1,80 meter lang en 90 cm breed laten vervangen voor een deur met dubbel glas.

Balkondeur vervangen

Ik wil een hardhouten deur met isolatieglas laten plaatsen, maar ben ook nieuwsgierig naar het prijsverschil tussen kunststof en hardhout.

Dorpel balkon vervangen

Mevrouw, meneer, De dorpel van de Franse balkon is verrot nadat het was opgevuld jaar geleden door erkend schildersbedrijf. Graag zou ik ook een klein stukje hout willen vervangen dat de balkondeur wat precieser dichtgaat. Kan dit inc schilderen?

Balkondeur repareren of vervangen

Deur klemt, weet niet of ik een nieuwe deur nodig heb of dat het gerepareerd kan worden.

Balkondeur vervangen

Ik woon in een studentenhuis waar door de harde wind een deur naar het dakterras kapot is gewaaid. De ruit is kapot en de deur ligt uit elkaar. Namens de eigenaar van het pand vraag ik nu een offerte aan voor de vervanging van die deur. Ik laat de deur hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Lekkende balkondeur waterdicht maken

Ons balkondeur 'lekt'. Daardoor hebben we terugkomende schimmel op de muur en rondom de deur zelf, de kamer wordt erg snel koud. Ook sluit en opent de deur stroef. Graag willen wij dat het wordt opgelost. De werkplek is goed bereikbaar en de deur moet eventueel worden vervangen.

Houtrot repareren in een buitendeur

Graag wil ik een prijsopgave ontvangen voor het repareren van houtrot aan de onderkant van mijn balkondeur exclusief schilderwerk. Het betreft een vurenhout deur. Wellicht moet de hele deur vervangen worden.

Kozijnen en deuren vervangen

Ik heb op dit moment in een groot deel van mijn woning al kunststof kozijnen en ramen. Alleen een keukenkozijn met balkondeur en een kozijn met stolpstel in de slaapkamer zijn nog van hout en voorzien van enkel glas. Ik overweeg om die te laten vervangen. Ik wil graag offertes ontvangen voor zowel hout als kunststof. Ik laat de klus hier graag beoordelen en inmeten. Ook wil ik graag overleggen of ik het kozijn met stolpstel misschien kan laten vervangen door een schuifpui of een pui met een kiep-kantelsysteem.

Partners

Partners van Casius