Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamerraam vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamerraam vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamerraam vervangen

Alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof

Vervangen van huidige kozijnen in de gehele voorgevel. Keukenraam 158 breed en 152 hoog voorzien van kiepkantelraam voorzien van tripple glas. Voordeur 103 breed en 224 hoog v.v 3 punts sluiting en tripple glas. Toiletraam 54,5 breed en 43 hoog voorzien van tripple glas. Bovenkamer 158 breed en 185 hoog voorzien van kiepkantelraam en drukgeregeld luchttoevoerrooster en tripple glas. Badkamerraam 156 breed en 62 hoog voorzien van kiepkantelraam en tripple glas. Kozijnen uitgevoerd in kunststof met hout look. Graag ook alternatief in hout aanbieden. Zie foto's

Badkamerraam vervangen

Wij hebben een badkamer raam met een houten kozijn, groot en oud, wat niet meer goed afsluit. Wij zouden dat graag willen laten vervangen/maken. Buiten schilder werk is tevens niet goed afgemaakt (we wonen hier net) lijkt alleen grondverf. Dit mag eventueel mee in offerte. Zou ik een afspraak kunnen maken voor het bezichtigen en offerte. En eventueel een inschatting wanneer, zouden graag vóór deze winter willen, gezien deze situatie kou binnen laat. Bijgesloten een foto van buiten. Het is zowel van binnen als van buiten goed bereikbaar. Indien gewenst kan ik nog meer foto's sturen. De afmeting van het raam is ongeveer 119 cm x 130 cm. Het raam moet dubbel glas worden.

Dicht badkamerraam vervangen door een open raam

Graag ontvang ik een offerte voor ons badkamerraam. Ons badkamer heeft een mooi dicht raam, we zouden heel graag het dichte raam willen vervangen door een raam wat wel open kan. De kozijnen zijn houten en het raam is voorzien van dubbel glas. De afmetingen zijn incl kozijn +/- 88 cm breed en +/- 88 cm hoog. En van het glas +/-75,5 cm breed en +/-76 cm hoog. Bijgevoegd een foto van ons raam. Alvast bedankt!

Badkamerraam vervangen

Ik wil graag een houten raam vervangen door een kunststof raam. Het gaat om een badkamerraam van 140 bij 35 cm.

Raam in de zijgevel en zolderraam vervangen

We willen een badkamer raam in de zijgevel laten plaatsen met een uitsparing van 37 bij 82 cm en eventueel het raam op zolder laten vervangen door kunststof met een uitsparing van 76 bij 107 cm met hor en rolluik. Er moeten wel nog wat vergunningen opgevraagd worden, wat wellicht niet moeilijk is omdat er tegenover ons hetzelfde is gedaan. Er moet een latei geplaatst worden. (Foto is van huis waar al een badkamerraam is geplaatst, wij willen graag zo'n raam).

Badkamerraam aftimmeren

Ons badkamerraam is met de bouw afgetimmerd met mdf. Dat is 6 jaar geleden. Nu is dit helemaal uit gaan zetten en moet het vervangen worden met beter materiaal wat goed gebruikt kan worden in vochtige ruimtes.

Achterpui, kozijnen en schuifpui vervangen

Het gaat om het vernieuwen van de achterpui, inclusief raamkozijnen en schuifpui en zijraampje (keukenraampje). Alles is nu van hout, maar nodig toe aan vervanging. Ik wil nu graag kunststof. Graag advies over materiaal en sluit mogelijkheden, nu kunnen we niet achteruit, omdat de pui van binnenuit dicht moet worden gedaan. De breedte is ongeveer 5.50 meter. De hoogte is ongeveer 2.40 meter. De schuifpui heeft een schuivend deel en een vast deel. Boven hebben we ook twee ramen en een badkamerraam.

Schuttingdeur plaatsen en raamscharnieren vervangen van badkamerraam

Ik zou graag een nieuwe schuttingdeur van ongeveer 89 x 183 cm laten plaatsen in de tuin. Ook wil ik graag een badkamerraam, voorzien van 2 nieuwe scharnieren en op laten hangen. Kozijn blijft zitten (houten kozijn). Graag materiaal aanschaffen in overleg met de vakman.

Raam in de badkamer restaureren of vervangen

Badkamer raam woning moet worden gerepareerd of zelfs helemaal worden vervangen. Het hout rond het badkamerraam is versleten / rot. (Ter info: op dit moment wordt de badkamer gerenoveerd). Wanneer: op korte termijn.

Nieuwe kozijnen op de 1e etage plaatsen

Op de eerste verdieping dienen er 4 kozijnen te worden vervangen door kunststof kozijnen met een houtstructuur en dubbel glas. De 2 kozijnen aan de achterzijde zijn even groot, voor gaat het om 1 groot raam en een badkamerraam. De precieze afmetingen zijn nog niet bekend.

Partners

Partners van Casius