Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamermeubel maken en installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamermeubel maken en installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamermeubel maken en installeren

Badkamermeubel maken en installeren

In welke stijl heb je interesse? Modern, klassiek Welke meubels wil je laten maken? Badkamermeubel Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik zoek een lange badkamermeubel van 2,5 meter lang, diepte 45 cm en maximaal 50 cm kast qua lengte. Graag zo snel mogelijk. Kleur wit. Wastafel niet met kommen. Graag in meubel. Badkamer heeft een lengte 4,44 meter.

Maatwerk badkamermeubel laten maken

Ik heb een kleine badkamer en wil graag een badkamermeubel op maat laten maken, zodat dit praktisch geplaatst kan worden en ook goede bergruimte bevat. Ik heb al een kraan aangeschaft. De lengte van het blad is ongeveer 100 cm en ik wil aan de voorzijde 2 tot 4 lades. De diepte van het meubel mag rond 45 cm of kleiner zijn. Ik wil links afzetruimte en rechts de wasbak. De muren zijn nu afgewerkt met betonstuc. Ik wil het meubel van hout en de wastafel in matwit of natuursteen. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamermeubel maken en monteren

Ik wil graag het huidige badkamermeubel laten vervangen.

Badkamermeubel op maat maken voor een nis

Wij krijgen op 1 februari de sleutel van onze nieuwe woning. We hebben al een installateur gevonden voor het renoveren van de badkamer en zoeken nu een meubelmaker die voor ons een badkamermeubel op maat kan maken. Er is in de badkamer een nis van 164 cm breed, links 37,5 cm diep en rechts 33,1 cm diep (daar zit een koof). Op die plek zit al een afvoer van de wastafel in de vloer, op 66 cm van de linkermuur en 3,5 cm vanaf de achterwand. De aanvoer van de wastafel zit op 62 cm hoogte in de achtermuur ter hoogte van de afvoer. We willen graag een modern wit badkamermeubel. Het liefst hebben wij een hangend badkamermeubel met meerdere lades aan de linkerkant en een deurtje aan de rechterkant. Ik weet dat dit heel erg weinig informatie is, maar is dit voor u genoeg om een grove inschatting te maken van de (minimale) kosten? We horen het graag.

Maatwerk badkamermeubel laten maken

Wij zijn op zoek naar een badkamermeubel van 280 cm bestaande uit blad met wit meubel dat lades bevatten. We willen graag een hangsysteem. Het moet een blad zijn van natuursteen (lichte kleur). Ik wil in de kast graag lades, ik wil in de lengte graag 3-4 lades hebben en in de kleur wit. Ik wil het meubel graag 60 cm hoog hebben.

Badkamermeubel op maat maken

Ik wil graag een badkamermeubel op maat laten maken. Breed: 146 cm en diep: 50 cm. Het blad wil ik graag van composiet (wit) en de kast van hout (look). Ik wil graag een kast met laden (greeploos).

Badkamermeubel op maat laten maken

Ik wil een badkamermeubel van materiaal eiken fineer wengé kleur laten laten maken in L vorm. Zie bijgevoegde tekening. Het meubel zal op zijn breedste punt ongeveer een meter zijn en op zijn diepste punt ongeveer 33 cm.

Badkamermeubel laten maken

Ik wil graag een badkamermeubel, maar niet in een natte ruimte. Ik wil graag een meubel van 300 cm x 45 cm x 50 cm. Hangmeubel hoogglans wit greeploos met 6 lades. Ook wil ik graag 2 uitsparingen voor een wasbak in de eerste 2 meter. Blad met 2 wasbakken van composiet in de eerste 2 meter. Met 2 uitsparingen voor een kraan. Dikte blad 6 cm. We willen zijwangen aan de zijkanten. Ik wil graag drie lades van een meter en dan dubbele lades.

Maatwerk badkamermeubel maken

We willen het meubel in blank eikenhout, voorzien van een transparante beschermlaag. Het meubel moet 3 lades naast elkaar bevatten. De twee buiten lades moeten in de binnenzijde een extra uittrek lade bevatten, de lade in het midden mag één vak blijven. Alle lades mogen greep loos zijn (45 graden bovenzijde) en voorzien van een soft close sluiting. In het werkblad mag één sifon uitsparing in het midden. De maten zijn als volgt: Breedte: 168 cm Diepte: 50 cm Hoogte: 50 cm Graag verwijzen wij naar de bijgevoegde foto's, deze geven precies het beeld wat wij zouden willen.

Badkamermeubel maken en ophangen

Houtkleurige onderkast met 2 laden. Met een donker bovenblad van natuursteen voor 2 waskommen. De kast moet 120 cm breed zijn. Het is voor een landelijke style.