Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamermeubel op maat maken voor een nis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamermeubel op maat maken voor een nis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamermeubel op maat maken voor een nis

Maatwerk badkamermeubel laten maken

Ik heb een kleine badkamer en wil graag een badkamermeubel op maat laten maken, zodat dit praktisch geplaatst kan worden en ook goede bergruimte bevat. Ik heb al een kraan aangeschaft. De lengte van het blad is ongeveer 100 cm en ik wil aan de voorzijde 2 tot 4 lades. De diepte van het meubel mag rond 45 cm of kleiner zijn. Ik wil links afzetruimte en rechts de wasbak. De muren zijn nu afgewerkt met betonstuc. Ik wil het meubel van hout en de wastafel in matwit of natuursteen. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamermeubel op maat maken voor een nis

Wij krijgen op 1 februari de sleutel van onze nieuwe woning. We hebben al een installateur gevonden voor het renoveren van de badkamer en zoeken nu een meubelmaker die voor ons een badkamermeubel op maat kan maken. Er is in de badkamer een nis van 164 cm breed, links 37,5 cm diep en rechts 33,1 cm diep (daar zit een koof). Op die plek zit al een afvoer van de wastafel in de vloer, op 66 cm van de linkermuur en 3,5 cm vanaf de achterwand. De aanvoer van de wastafel zit op 62 cm hoogte in de achtermuur ter hoogte van de afvoer. We willen graag een modern wit badkamermeubel. Het liefst hebben wij een hangend badkamermeubel met meerdere lades aan de linkerkant en een deurtje aan de rechterkant. Ik weet dat dit heel erg weinig informatie is, maar is dit voor u genoeg om een grove inschatting te maken van de (minimale) kosten? We horen het graag.

Badkamermeubel op maat maken

Ik wil graag een badkamermeubel op maat laten maken. Breed: 146 cm en diep: 50 cm. Het blad wil ik graag van composiet (wit) en de kast van hout (look). Ik wil graag een kast met laden (greeploos).

Badkamermeubel op maat laten maken

Ik wil een badkamermeubel van materiaal eiken fineer wengé kleur laten laten maken in L vorm. Zie bijgevoegde tekening. Het meubel zal op zijn breedste punt ongeveer een meter zijn en op zijn diepste punt ongeveer 33 cm.

Badmeubel op maat voor de nieuwe badkamer

Ik ben benieuwd hoe duur het is om een maatwerk badkamermeubel te laten maken. Het zou gaan om een meubel van ongeveer 160 cm breed, 50 diep, en bijvoorbeeld 60 hoog (zwevend boven vloer). Het mag mat en wit zijn, met vier grote lades, greeploos. Ik wil 1 kraan (inbouw) en 1 wasbak aan de linkerkant op het meubel, verzonken in een 'werkblad'. De gehele badkamer laat ik betegelen in een beige/zandkleur tegel van 60 bij 60 cm. Naast het muurtje waar het meubel tegenaan komt aan de linkerzijde komt een grote inloopdouche met glazen deur en tegenover het meubel is een wc. Mocht het goedkoper zijn om een meubel tot aan de grond te maken, hoor ik dat graag.

Badkamermeubel op maat

Graag zou ik het volgende badkamermeubel op maat willen laten maken: - 1 Wasbak; - Breedte is ongeveer 1200 cm; - Strak design in lichte kleur/wit/hout, of combinatie; - Zwevend concept maar met inbouwwasbak; - Rechterkant meubel komt haaks op inbouw badkuip en linkerkant ongeveer 50 cm van deur.

Trap maken, kast timmeren en meubel in elkaar zetten

Ik wil een trap van de derde naar de vierde verdieping die ik kan uittrekken/inschuiven, dus soort vlizotrap. Het materiaal is bespreekbaar. De opening tussen de derde en vierde verdieping is 67x44x50 cm (lxbxh)en begint 10 cm vanaf de muur. De verdiepingsvloer tussen de derde en de vierde verdieping is van hout. De afstand tot plafond op de derde verdieping is 245 cm, op de vierde verdieping 190 cm. Op de vierde verdieping een kast op maat maken. Met schuifdeuren met spiegel. Lxbxh=180 x 120(boven)/220(onder) x 190 cm (met balken). Deel voor was/droocombinatie, deel lig en hanggedeelte. Ik wil een klein badkamermeubel later installeren en een check op een lekkende kraan.

Badkamermeubel op maat laten maken

Een badkamermeubel zoals de bijlage. Breedte 2,25 meter, waskommen en dergelijke zullen we zelf aanschaffen en door de aannemer erin gepast worden. Aflevering eind november.

Badkamermeubel en kast op maat maken

Wij willen graag op maat laten maken een wastafelkast en een lengtekast naast de wastafel. We willen de kasten graag in zwart glimmend materiaal. Het moet in de stijl zoals we in de keuken hebben. We willen graag vooraf afspraak voor een gesprek en een vrijblijvende offerte.

Voor onder de wasbak (60,5x52 cm) zoek ...

Voor onder de wasbak (60,5x52 cm) zoek ik een ladekast of evt. een legkast (zwevend). Blijkbaar is de maat van de wasbak niet standaard want ik kan nergens een badkamerkastje vinden voor onder de wasbak met deze maat. Het kastje mag ook iets breder zijn maar moet wel een beetje in verhouding zijn. Het liefst in hoogglans zwart. Tevens boven de wastafel een spiegel met verlichting monteren met eventueel een plankje voor kleine dingen. Geen groot badkamermeubel dus maar wel mooi...