Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamerdeur voorzien van ventilatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamerdeur voorzien van ventilatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamerdeur voorzien van ventilatie

Rooster in badkamerdeur plaatsen

Ik wil graag in mijn badkamer deur een rooster laten plaatsen of de onderkant van de badkamer deur voorzien van een kier.

Opdekdeuren goed afhangen met extra paumelles

Onlangs hebben we de binnendeuren van ons huis vervangen. Het gaat om opdekdeuren in metalen kozijnen. De badkamerdeur en de deur in de woonkamer zijn voorzien van 4 ruiten, waardoor de deuren erg zwaar zijn. We zien nu dat de paumelles nu scheef gaan staan en kapot gaan. We willen bij de badkamerdeur extra paumelles laten plaatsen. De woonkamerdeur hangt scheef in het kozijn. We willen dit ook laten verhelpen en er een extra paumelle laten bijplaatsen. Wij verwachten zeer binnenkort een baby. Als het werk snel kan worden verzorgd is dit fijn. Ik kan even minder goed bereikbaar zijn deze periode, maar bel altijd terug als u een voicemailbericht achterlaat.

Trapgat met geluidsisolerende deur dichtmaken

Ik wil mijn zolderkamer voorzien van een geluidsisolerende deur of gordijn. De afdichting komt direct voor een trap en zal naar buiten moeten openen waar ook een badkamerdeur in dezelfde richting opent. Ze openen naar elkaar toe. De doorgang naar de zolder is vrij smal dus daar kan niet veel vanaf. Gordijn op een roede of iets dergelijks is misschien een optie?

Deuren afhangen

Ik wil vijf binnendeuren laten ophangen. Een deur moet ook voorzien zijn van slot (badkamerdeur). Deuren heb ik besteld bij Praxis. De deuren dienen ook wit geschilderd te worden.

Huis uit 1943. Voorzijde enkel glas in ...

Huis uit 1943. Voorzijde enkel glas in ijzer met glas in lood op begane grond en twee verdiepingen. Wil karakter van huis behouden. Achter enkel glas met op begane grond en 1e verdieping openslaande stolpdeuren die moeten worden vervangen. Houten kozijnen met enkel glas, vervangen door dubbel glas. Aantal ramen voor 3 maal groot raam met glas in lood. 6 x klein raam glas in lood 3 openslaand achter 2x 2 stolpdewuren, keukendeur, badkamerdeur vervangen 7 ramen dubbel glas, op 2e verdieping groot raam en openslaand raam voorzien van dubbel glas