Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Automatische deuropener vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: automatische deuropener vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: automatische deuropener vervangen

Automatische deuropener vervangen

Wij hebben in ons pand met 4 appartementen een ouderwetse automatische deuropener die kuren vertoond. Graag ontvangen we een offerte van het repareren van het systeem maar ook van een nieuw systeem met intercom.

Deurdrangers monteren en deuropener repareren

Namens onze VVE wil ik op onze gemeenschappelijke deur een dranger laten plaatsen, welke ervoor moet zorgen dat de voordeur altijd sluit. Dit in verband met inbraak risico's, het klemmen/slecht sluiten van de deur en geluid van het dicht trekken verminderen. We hebben 2 panden dus gaat om het bevestigen van 2 deurdrangers. Bij 1 van deze panden doet de automatische deuropener het ook niet. Het pand bestaat uit 3 verdiepingen en ieder appartement heeft een knop om de deur te openen.

Installeren van een automatische deuropener

We zouden graag onze gezamenlijke voordeur willen voorzien van een automatische deuropener, op afstand bedienbaar.

Automatische deuropener monteren

Ik ben op zoek naar iemand die een elektrische automatische deuropener kan monteren inclusief een camera erbij die op een app werkt. De deur moet vanaf de slaapkamer worden bediend. Het materiaal heb ik wel maar kan de boel niet installeren. Volgende week woensdag heb ik de mogelijkheid om op de plek zelf even toe te lichten en materiaal te laten zien. Voor zover er draden nodig zijn kan dat waarschijnlijk door een kabelgoot die er al ligt. Graag uitsluitend per mail reageren

Automatische deuropener repareren of vervangen

Onze elektronische deuropener zit in een te groot gat dat in het kozijn is gevreesd. De deuropener an sich functioneert prima, maar wordt door de krachten van mensen die tegen de deur duwen minimaal verschoven waardoor hij niet meer goed functioneert. Er zal dus een nieuw stuk kozijn geplaatst moeten worden met een passend gat voor de deuropener of het bestaande gat moet met vulmiddel gedicht worden tot passend en het geheel dient netjes te worden afgewerkt. Spoedig herstel gewenst. De afmetingen van het kozijn zijn 0.90 x 2.20 meter.

in degarage wil een automatische ...

in degarage wil een automatische deuropener. garagedeur zelf moet blijven