Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Antislip strips in de trap frezen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: antislip strips in de trap frezen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: antislip strips in de trap frezen

Antislip strips in de trap frezen

Het betreft 2 stuks open wenteltrappen met 12 en 13 treden (dus 25 in totaal) en 2 antislip strips per trede. De treden zijn al ingevreest (zie bijlage) maar doordat de vorige bewoners over de strips hebben geverfd hebben we deze weg moeten gooien. De treden zijn opnieuw gelakt en hierdoor moet de gleuven weer gevreesd worden om overtollig lak te verwijderen. We willen dat er nieuwe Anti-slips trips in de trap komen en indien nodig de gleuven groter of dieper gevreesd worden. (Waarschijnlijk is 1.5 mm diep genoeg wanneer de onderstaande strippen gebruikt worden).

Traprenovatie open trap

Ik wil graag een open trap laten bekleden, het is een trap met 2 draaien erin en 12 treden. Ik wil deze van bovenzijde en onderzijde van de treden laten bekleden met Cando Traprenovatie en antislip strips laten plaatsen. Mochten er onduidelijkheden zijn dan hoor ik het graag. Is dat mogelijk en wat gaat dit dan kosten?

Trap bekleden

Ik wil de trap bekleden met Flexfloors stick vinylstroken en antislip strips de luxe aanbrengen. De trap heeft 12 treden en zal worden voorzien van grondlak. Schutborden en harpstukken zijn ook al afgeschilderd. 5 pakken stroken van 91,4 x 15,2 cm en 3 pakken antislip strip zijn al aanwezig.

Anti-slip in een houten trap frezen

Antislip strips aanbrengen op 14 treden van een hardhouten, gelakte open draaitrap d.m.v. frezen. Twee strips per trede maken asltublieft. Graag door een vakman met ervaring, ik durf het zelf niet aan. Ook wil ik graag advies over wat de beste strip is. Daarnaast zeggen sommigen dat 5 cm frezen vanaf de kant het beste is en een ander zegt weer 10 cm, dit laatste vind ik dan weer wat veel.

Sleuven voor anti-slip in de trap frezen

Graag wil ik in 2 trappen (totaal 30 treden) sleuven laten frezen voor de antislip strips. het gaat om houten trappen uit de jaren '30. De profielen zelf heeft de klant al.

Antislip profielen in een houten trap frezen

Ik wil in 26 treden, verdeelt over 2 trappen, antislip strips laten frezen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Anti slip in een houten trap frezen

Graag zouden we onze open trap met 15 treden en onze dichte trap met ook 15 treden willen laten infrezen en antislip strips erin laten plaatsen. Trap is wit geschilderd en zwarte strips gebruiken. Kan de offerte opgesplitst worden in totaal kosten bij een enkele strip per treden en totaal kosten bij een dubbele strip per treden? Inclusief materiaalkosten voor strips.

Sleuven voor anti-slip-strips in de trap frezen

Wij willen per traptrede één sleuf laten frezen voor het bevestigen van een antislip strip. Het gaat om twee houten trappen (gedraaid) met in totaal 30 treden. De trap is al geschilderd. De strips moet ik nog kopen. Nieuwbouwhuis. Het is een lichte kleur hout als het niet geschilderd is, waarschijnlijk Vuren?

Trapstrips in traptreden frezen

Infrezen van de traptreden ten behoeve van antislip. Strips maken in de traptreden, enkel of dubbele strip. Het gaat om 2 houten trappen met beide 13 treden, in de trappen zit een kwartslag. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Antislip in de trap infrezen en plaatsen

Voor 1 open trap met 14 treden ontvang ik graag een offerte voor het infrezen van de traptreden en het plaatsen van zwarte antislip-strips.