Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Antislip in hardhouten trap frezen en voorzien van rubbers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: antislip in hardhouten trap frezen en voorzien van rubbers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: antislip in hardhouten trap frezen en voorzien van rubbers

Antislip in hardhouten trap frezen en voorzien van rubbers

Het is een hardhouten trap met dertien tredes.

Anti-slip in een houten trap frezen

Antislip strips aanbrengen op 14 treden van een hardhouten, gelakte open draaitrap d.m.v. frezen. Twee strips per trede maken asltublieft. Graag door een vakman met ervaring, ik durf het zelf niet aan. Ook wil ik graag advies over wat de beste strip is. Daarnaast zeggen sommigen dat 5 cm frezen vanaf de kant het beste is en een ander zegt weer 10 cm, dit laatste vind ik dan weer wat veel.

Antislip strips infrezen

Ik wil graag in 2 trappen antislip strips laten frezen. Het betreft een hardhouten trap (12 treden) en een gewone houten trap (12 treden) in een woonhuis in Zierikzee. Ik ga er vanuit dat u zowel het infrezen als het plaatsen en leveren van de antislipstrips verzorgt en dat ik keuze heb uit types antislipstrip. Ik ben niet altijd goed bereikbaar per telefoon.

Trap plaatsen

Ik wil na de zomer een verbouwing laten uitvoeren. Daarbij zal ik zelf de bestaande trap naar de 1e verdieping verwijderen. Ik wil er een nieuwe hardhouten open trap laten plaatsen, voorzien van antislip profielen. Graag ontvang ik een offerte voor het inmeten, leveren en plaatsen van de trap.

Het schuren/lakken en aan brengen van ...

Het schuren/lakken en aan brengen van antislip strips op een hardhouten open trap. Tevens het aanbrengen van een losse trapleuning aan de muur.

In het huis dat ik voorjaar 2007 ga ...

In het huis dat ik voorjaar 2007 ga betrekken moet de spiltrap vervangen worden door een meer traditionele trap. Frame van staal met hardhouten treden voorzien van antislip profieltjes. Nieuwe trap heeft twee treden, plateau en vervolgens nog negen treden en weer een plateau. Aan één zijde een leuning.