Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Anti inbraak strips plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: anti inbraak strips plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: anti inbraak strips plaatsen

Kunstkozijn repareren en anti-inbraak strip plaatsen

Graag wil ik het kunststofkozijn na inbraak laten repareren en anti-inbraaklippen laten installeren bij twee deuren en twee kozijnen.

Anti inbraakstrip laten plaatsen

Ik wil een anti inbraak strip laten plaatsen voor mijn voordeur. De deur is 198,5 cm.

Secustrip monteren op de voordeur

Ik wil een secustrip (anti-inbraak) laten monteren aan voordeur (binnendraaiend).

Anti-inbraak strips plaatsen

Ik wil graag anti-inbraak strips laten plaatsen op een naar buiten draaiende achterdeur. Ik heb nog geen materiaal gekocht. Ik ontvang graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Vervangen voordeurslot en anti-inbraakklem plaatsen

Ik heb op mijn voordeur momenteel een opzetslot dat niet meer werkt en daardoor kan ik de deur niet op slot doen. Ik heb inmiddels een inzetslot gekocht en ook een anti inbraak klem. Ik wil die hier graag op korte termijn laten plaatsen en daarvoor een offerte ontvangen. Graag ontvang ik een snelle reactie, omdat ik over enkele weken op vakantie ga en alles veilig afgesloten wil achterlaten.

Monteren van een anti-inbraakstrip

Ik wil een klus voor anti inbraak. Ikw wil een anti inbraak strip monteren voor de voordeur. De deur drijd binnen kant. (Secustrip basic binnendraaiend wit 2050 mm) is die gaat goed passen. Mij vraag is wat gaat het kosten voor monteren exclusief Materiaal?

Inbraakwerende deurstrippen plaatsen

Ik heb 2 anti-inbraak deurstrippen te plaatsen voor de voor- en schuurdeur.

Slot van de schuurdeur vervangen

Betreft het monteren van een nieuw slot in schuurdeur. Er zit nu een soort cilinderslot in, dit steekt wat uit en moet vervangen worden door een ander. Graag advies betreffend de mogelijkheden qua sloten (anti-inbraak) en een offerte betreffend de kosten.

Sloten en inbraakbeveiliging aanbrengen

Ik wil graag een aantal zaken in en aan mijn woning laten monteren: - Een sensorlamp bij de achterdeur/tuin; - De voor- en achterdeur voorzien van goeie sloten en bij de voordeur een anti inbraak strip. Ook het keukenraam en raam woonkamer zou ik graag willen voorzien van goeie anti inbraak sloten. De sensorlampen heb ik al in mijn bezit. De anti inbraaksloten en strip heb ik nog niet gekocht. Graag van u een prijsindicatie voor genoemde klussen met en of zonder materialen.

Anti-inbraakstrip monteren op een voordeur

Aanbrengen anti inbraak strip voordeur welke op een houten deur en kozijn moet worden geplaatst.

Partners

Partners van Casius