Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aluminium taatsdeuren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aluminium taatsdeuren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aluminium taatsdeuren plaatsen

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag 2 taatsdeuren tussen de woonkamer en de keuken die gemaakt is van aluminium met een slank profiel (met glas).

Industriële scheidingswand met taatsdeuren plaatsen

Dit betreft een industriële scheidingswand met dubbele taatsdeur en zijlichten. De deuren en zijlichten graag zonder vlakverdeling. De maten van de ruimte, tussen zitkamer en eetkamer, zijn: 270 cm breed en 201 cm hoog. Zwarte aluminium profielen, zo dun als mogelijk is en 2 eenvoudige deurgrepen. Graag ontvang ik een prijs inclusief meten, transport en plaatsen. Aluminium met slank profiel, met glas.

Kozijnen taatsdeuren

We zoeken een betaalbare taatsdeur voor toepassing tussen onze woonkamer en atelier. Aluminium met slank profiel (met glas).

Aluminium taatsdeuren plaatsen

Ons huis wordt momenteel gebouwd oplevering medio april graag willen wij wij een offerte ontvangen voor een aantal taatsdeuren Aluminium met slank profiel (met glas) De klant wil graag taatsdeuren laten maken met een slank profiel van aluminium en glas. Het gaat

Taatsdeur laten plaatsen

Mijn vrouw en ik zijn op dit moment aan het inventariseren bij verschillende bedrijven naar de prijzen van taatsdeuren. Via google ben ik op jullie site terecht gekomen. Ik ben benieuwd naar de prijs van een taatsdeur met de afmetingen van 1,07 meter breed en 2,65 meter hoog. De deur moet 4 glasvakken hebben. Aluminium met slank profiel (met glas)

Metalen taatsdeuren laten plaatsen

Wij willen graag een vakman inhuren voor het maken van een metalen taatsdeur: 2,60 hoog bij 2,40 breed. Onderverdeeld in: 2x zijlichten en 2 deuren in gelijke verdelingen. Met glas in het zwart. Bevestigd aan kanaalplaatvloer boven en tegelvloer onder (met vloerverwarming) Aluminium met slank profiel (met glas)

Dubbele taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag twee dubbele taatsdeuren van de woonkamer naar de gang, en recht er tegenover van de gang naar een tweede woonkamer. We moeten nog gaan verbouwen, maar kunnen een uitsparing maken tot 1.80 meter voor de dubbele deur en het plafond is ongeveer 2.40 meter hoog. Onze materiaalkeuze is gevallen op: aluminium met een slank profiel (met glas).

Kozijnen taatsdeuren

Wij willen graag een enkele taatsdeur tussen de woonkamer en de hal. De afmeting bedraagt ongeveer 100 cm breed en 220 cm hoog. Aluminium met slank profiel (met glas).

Taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en die zal naar verwachting in februari of maart worden opgeleverd. We willen daar in een opening tussen de woonkamer en hal 2 taatsdeuren van 2350 x 830 mm per stuk laten plaatsen met een roedeverdeling en 4 vlakken met glas. We willen graag uw offerte ontvangen voor de uitvoering in aluminium of staal, want dat heeft onze voorkeur. Daarnaast willen we een offerte ontvangen voor de uitvoering in hout.

Kozijnen taatsdeuren

Ik wil graag een industriële look met 2 taatsdeuren tussen mijn woonkamer en serre. De afmeting is circa 1,50 breed en 2,45 hoog. Ik wil de afweging maken prijs en kwaliteitstechnisch, dus ik weet niet of ik aluminium of staal wil. Ik wil glas in de taatsdeur.

Partners

Partners van Casius